REKLAMI GEÇ

Filiz: Kefil olduğunuz varsa bize bildirin

Filiz: Kefil olduğunuz varsa bize bildirin

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz FETÖ soruşturmasında yüzde 95 isabet sağlandığını söyledi, mağdur olanlar için teşkilatına seslendi: Bildirin, gereğini yapalım.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2016 Cuma, 13:07

Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz gündemi değerlendirdiği bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Türkiye’nin FETÖ yapılanmasından temizleneceğini söyleyen Filiz, operasyonların kararlılıkla süreceğine işaret etti.

Soruşturmalar kapsamında hakkında işlem yapılanların yüzde 95 oranında isabetli olduğuna değinen Necip Filiz teşkilatlarına seslenerek, “FETÖ kapsamında kurum ve kuruluşlarda, esnaf ve işadamları ile sivilleri kapsayan operasyonlarda gözaltına alınan, tutuklanan veya hakkında işlem yapılanlara baktığımızda yüzde 95 isabetli olduğumuz görülüyor. Ben ilçe başkanlarıma da söylüyorum ‘eğer mağduriyetini inandığımız ve yüzde yüz kefil olduklarınız varsa bizlere bildirin’ diyorum. Biz mağdur olanların yanında olacağız ve mağduriyetlerin giderilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

FETÖCÜLER TEK TEK AYIKLANACAK
Ak Parti Denizli teşkilatı içinde milletvekilleri ve ilçe başkanlarının da dahil olduğu bir komisyon kurduklarını söyleyen Filiz, “Parti içindeki tüm FETÖ mensupları temizlenecek. Ancak FETÖ kapsamındaki operasyonlar tepeden aşağı doğru ilerliyor. Sıra siyasi yapılanmaya da gelecek” diye konuştu.

Filiz kabinedeki değişikliğe ilişkin de değerlendirmede bulundu ve “Kabinede yaşanan değişikliklerden kimse bir mana çıkarmaya çalışmasın” ifadelerini kullandı.

Filiz ve yönetimi açıklamanın ardından ilçe başkanları ile toplantısını basına kapalı sürdürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı