REKLAMI GEÇ

Filiz muhalefete yüklendi

Filiz muhalefete yüklendi

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, başkan yardımcılarının da katıldığı basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Filiz’in gündeminde MHP ve CHP Denizli Milletvekilleri vardı. Özellikle 25 bin konut projesi ile AK Parti’ye yüklenen Milletvekili Melike Basmacı’ya “Basmacı’nın hedefi çok fazla soru önergesi vererek parti organlarında görev almaya çalışmak. Basmacı ülke sorunlarından önce kendi teşkilatına dönüp bir baksın” tavsiyesinde bulundu. Filiz aynı önerisini, il yönetim kurulu üyelerinin istifasıyla gündeme gelen MHP için de yeniledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Mart 2016 Perşembe, 12:48

AK Parti İl Teşkilatı, mart ayı toplantısını Sabanoğlu Grill’de gerçekleştirdi. Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, il başkan yardımcıları Mustafa Gürbüz, Cevdet çiftçi, Abdullah Sencan, Uğur Erdoğan, Halil Turan, Yavuz Aki, Ali Taşevli ve İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir katıldı.

denizli-ak-parti-necip-filiz-toplanti-ic
Teşkilatın 1 aylık çalışmasını değerlendiren İl Başkanı Necip Filiz, 300 bin üye hedefine ulaşmak adına 19 ilçeyi ziyaret ederek ilçe ve mahalle teşkilatları ile biraraya geldiklerini açıkladı. Filiz, bu amaçla gerçekleştirilen toplantılarda 624 mahalle ile ilgili sorunları da belirlediklerini vurgulayarak, “AK Parti Denizli İl teşkilatı olarak 120 bin olan üye sayımızı 300 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Teşkilat olarak bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. 19 ilçeyi ziyaret ettik ve mahalle temsilcilerimizle biraraya geldik. Bu toplantılarda, hem başkanlık sistemini, hem yeni anayasa çalışmaları hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirdik” dedi.

MHP VE CHP’YE YÜKLENDİ
Muhalefetteki partilerin milletvekillerinin hedefindeki 25 bin konut projesi ile ilgili olarak, “AK Parti bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine getirmiştir. 25 bin konut da yapılacaktır. Vatandaşlarımız gönüllerini ferah tutsun” diyen il başkanı Necip Filiz, CHP ve MHP’li vekillere yüklendi.

AMACI PM VE MYK’YA GİRMEK

Filiz, son dönemde Meclis Başkanlığı’na verdiği soru önergelerle gündeme gelen CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı için “Bayan arkadaşımızın amacı, meclise çok gazla önerge vererek Parti Meclisi’nde ve Merkez Yürütme Kurulu’na girebilmek. Ancak, o önce il ve ilçe teşkilatlarına dönüp bir bakmalılar. Aynı sorun MHP’de de yaşanıyor. Teşkilatlar olmadan partiler eksiktir. Ak Parti’de hiçbir zaman bu sorunlar yaşanmaz. Genel kurullarımızı bile tek liste ile yaptık. Bizde birlik ve beraberlik söz konusu” diye konuştu.

denizli-ak-parti-necip-filiz-toplanti-ic-1
FİLİZ’DEN CHP VE MHP’YE HODRİ MEYDAN

CHP’li belediye başkanları ile yönetilen Buldan, Bozkurt ve Bekilli ile MHP’li Çal belediyelerini örnek gösteren Filiz, “AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, parti ayrımı yapmaksızın tüm hizmetleri yapmaya gayret ediyor. Ancak, muhalefet partili belediye başkanlarının hizmetlerine baktığımızda, hiçbir proje göremiyoruz. Bekilli, Bozkurt, Buldan’ı yönetemeden ülke yönetimine talip oluyorsunuz. Siz önce başarınızı bu üç ilçede gösterin. Halk icraata bakar. Hodri meydan” dedi.

DİYALOG EKSİKLİĞİ VAR
Ak Partili Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ile AK Partili meclis üyeleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar ile ilgili olarak, “Serinhisar Belediyesi’nde sorunların yaşandığı doğru. Ancak bu sorunlar diyalog eksikliğinden kaynaklanıyor. En kısa sürede çözülenecektir” dedi.

MEDYAYI SUÇLADI
Güney ve Güneydoğu ile Suriye ve Rusya ile yaşanın krizler nedeniyle ihracatın olumsuz etkinlemesi ve bu nedenle Denizli’de de etkilenen firma sayısındaki artış ile ilgili soruları da yanıtlayan İl Başkanı Filiz, “Terör olayları nedeniyle Türkiye ihracatının düştüğü doğrudur. Ancak, Denizli’deki firmalar güçlü sermayeli firmalardır. Ancak, basında çıkan iflas erteleme haberleri banka kredilerini olumsuz etkiliyor. Basın bu konuda hassas davranmalı ve iflas erteleme haberlerini yapmamalıdır. Denizli’de çok güzel çalışmalar da oluyor. Basın, firmaların Ar-Ge çalışmalarına, ürünlerine yönelik haberlere daha çok ağırlık vermelidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı