REKLAMI GEÇ

Filiz: Terör yandaşlarını mecliste görmek istemiyoruz

Filiz: Terör yandaşlarını mecliste görmek istemiyoruz

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, milletvekili dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili oylamada CHP’yi HDP ile birlikte hareket etmekle suçladı ve “Terör yandaşlarını mecliste görmek istemiyoruz” diye ekledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2016 Perşembe, 13:34

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 22 Mayıs Pazar günü toplanacak 2. Olağanüstü Büyük Kongre ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

denizli-ak-parti-necip-filiz-chp-kinama-1Milletvekili dokunulmazlığının uzun süredir siyasetin gündemini oluşturduğunu anımsatan Filiz, “Muhalefetin partimizi sıkıştırma noktasında bir algı gibi kullandığı dokunulmazlık konusu en son gündeme geldiğinde, Başbakanımız ‘hodri meydan. Gelin birlikte kaldıralım’ dedi. Gördük ki, terör örgütünün temsilcisi olarak tasdiklenen HDP ile beraber dokunulmazlıkların görüşüldüğü mecliste CHP ‘hayır’ diye oy kullandı. Biz gücümüzü sandıktan milletten alan bir partiyiz. O yüzden meclisteki bu dokunulmazlıklar ile ilgili CHP partisinin yaklaşımını şiddetle kınamak istiyoruz. Millet vatan bütünlüğü söz konusu olduğunda siyaseti bir kenara bırakılması lazım. Biz o terör yandaşlarını mecliste görmek istemiyoruz” dedi.

“KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM EDECEĞİZ”
AK Parti Genel Merkezi’nden gelen mesajı da okuyan Filiz, “Partimiz, 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu’nda ikinci olağanüstü büyük kongresini yapacaktır. Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü genel kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. AK Parti’nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena’da olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı