REKLAMI GEÇ

AK Parti’de sevinç ve hüzün bir arada

AK Parti’de sevinç ve hüzün bir arada

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Başbağkan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 64. hükümeti değerlendirdi. Filiz, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kabinede olmamasına üzüldüklerini, Sema Ramazanoğlu ile de ‘Denizlili bakan’ geleneğinin sürmesine sevindiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2015 Salı, 16:08

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından açıkladığı Bakanlar Kurulu’nu hayırlı olmasını dileyen AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Bakanlığı süresince Denizli’de ve Türkiye’de başarılı hizmetlerde bulunan Nihat Zeybekci’nin yeni kabinede yer almamasından dolayı üzüntümüz olmakla beraber, Denizli sevgisinin her türlü ünvanın ötesinde olduğunu bildiğimiz Sayın bakanımıza Denizlimize kazandırdığı tüm güzellikler için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni kabinede Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Dr. Sema Ramazanoğlu’na da “Denizli’li Bakan”geleneğimizi devam ettirdiği için kutlayan Filiz, “İlimizin yeniden bir bakanlık ile temsil ediliyor olmasının da sevincini yaşıyoruz. Ak Parti Denizli ailesi olarak Denizlimizin siyasette de vizyon kent olmasının haklı gururunu yaşıyor, yeni kabineye başarılar diliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı