REKLAMI GEÇ

Filiz’den Ataş’a Yatağan palası

Filiz’den Ataş’a Yatağan palası

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli teşkilatını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a Yatağan palası hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2016 Perşembe, 15:44

Denizli’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, il binasında partililerle bir araya geldi. Burada partililere seslenen Ataş, “Bir idealimiz, davamız var. Bizim davamız, Türkiye davası. Davamız, millet, bayrak davası. Bunun için mücadele ediyoruz. Bu milleti, bu ülkeyi, bu bayrağı öncelikli kılmasaydık 14 yılda, 100 yılda yapılamayacak başarıların altına imza atabilir miydik? AK Parti, 14 yılık iktidarları döneminde merkezde ve yerelde şunu göstermiştir, hizmeti ancak AK Parti yapar” dedi.

Partililere daha çok çalışma çağrısı yapan Ataş, “Daha çok çalışacağız, daha çok kapı çalacağız, daha çok kişiye ulaşacağız, her gün bir önceki günden daha güçlü olmalıyız. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bu millete hizmet götürmek için günde en fazla 3 saat uyuyor. Onlar koşarken bizim yürümemiz olur mu? Onlar fedakarlık yapıyorlarsa biz de yapacağız. Teşkilat olarak çok çalışarak yüzde olarak Türkiye ortalamasının üzerine çıkacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

denizli-ak-partimustafa-atas-1

15 Temmuz gecesi il teşkilatı ve Denizli olarak önemli bir sınav verdiklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, hükümete ve ülkeye en fazla destek veren illerden biri olmaya çalıştıklarını söyledi. Filiz, konuşmasının ardından ziyaretin anısına Ataş’a Yatağan palası hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı