REKLAMI GEÇ

İbreler Necip Filiz’i işaret ediyor

İbreler Necip Filiz’i işaret ediyor

AK Parti’de Merkezefendi Belediye Başkanlığı koltuğu için Subaşıoğlu’nun yeniden aday gösterilmeyeceği iddiası dün başkent kulislerine düşmüştü. Bugünkü yeni bilgi ise adaylık için ibrelerin İl Başkanı Necip Filiz’i işaret ettiği.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2018 Çarşamba, 18:03

AK Parti’nin Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile devam etmeyeceğine ilişkin iddiaların ardından Başkent kulislerindeki yeni bir iddia gündem yaratacağa benziyor. Keza Subaşıoğlu’nun yeniden başkan adayı gösterilmemesi halinde AK Parti’nin kimle seçimlere gireceği en çok merak edilen konular arasında.

Başkentten ardı ardına aldığı isabetli kulislerle birçok konuda okurlarını diğer yayın organlarından daha önce bilgilendiren Denizlihaber.com, o sorunun yanıtına en çok yakın ismi öğrendi. AK Parti Genel Merkezi’nde iddiaya göre Subaşıoğlu’ndan sonra adaylığa en yakın isim Necip Filiz.

Genel merkezin Filiz’in üzerinde karar kıldığı ancak rakip siyasi partilerin Merkezefendi’deki hamlelerini de bekleyecekleri öğrenildi. Buna göre Filiz ismi rakip siyasi partilerin atacakları adım nedeniyle değişebilir. Filiz’in yerine bir kadın adayın da Merkezefendi’den gösterilebileceği konuşuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı