REKLAMI GEÇ

İşadamı Tan tercihini AK Parti’den yana kullandı

İşadamı Tan tercihini AK Parti’den yana kullandı

Denizli sanayisinin duayenlerinden İbrahim Tan, “Gurur ve kibirden uzak, dürüst ve ahlaklı siyaset için” sloganıyla AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2015 Pazartesi, 14:08

Bünyesinde tekstil, boya-apre terbiye ve gömlek üretim tesisleri ile enerji , Teraspark, Isparta Süleyman Demirel Havaalanı’nda uçaklara bakım hizmeti veren şirketleri bulunduran Tan Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan, iş hayatındaki başarılı grafiğini şimdi de siyasete taşımak istiyor. Bu amaçla da AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Sivil toplum örgütlerindeki yöneticiliğinin yanı sıra, Denizli Ticaret Odası’na 12 yıl Meclis Başkanı olarak hizmet veren Tan, edindiği deneyimlerini siyasete aktarmak, hizmetini bundan sonra Denizli’yi parlamentoda temsil ederek sürdürmek istediğini, işadamlarının da siyasette aktif görev alması gerektiğine inandığı için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

DESTEK ÇAĞRISI
Yönetim kurulu başkanlığını yaptığı şirketlerinde bin dolayında kişinin istihdam edildiğini, ihracat yaparak Denizli ekonomisine katma değer sağladıklarını kaydeden İbrahim Tan, “Siyasete de katkı koymak, tecrübelerimi aktarmak ve Denizli bayrağınının daha ileri noktalara taşınması çabalarına destek olmak amacıyla milletvekili aday adayı oldum. AK Parti’de milletvekili aday adayları için 1 Mart Pazar günü yapılacak temayül yoklamasında destek bekliyorum” dedi.

İBRAHİM TAN’IN BİYOGRAFİSİ
1954 Denizli doğumlu olan İbrahim Tan, İstanbul Vefa Lisesi’nden mezun olduktan sonra vatani görevini yaptı ve iş hayatına atıldı. Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde tekstil, gömlek üretim ve boya-apre tesisini kurdu.

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki buhar ve elektrik santrali enerji sektörüne de yatırım yapan Tan, Teraspark Alışveriş Merkezi’ni Denizli’ye kazandırdı. Havacılık sektörüne de giren Tan, Isparta Süleyman Demirel Havaalanı’nda Boing ve Airbus uçakların bakım ve boya işini yapan şirketi faaliyete geçirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde komisyon, Denizli Ticaret Odası’nda 12 yıl meclis başkanlığı görevlerini yürüten Tan, birçok sivil toplum kuruluşuna da yönetici olarak hizmet verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı