REKLAMI GEÇ

Maliye Bakanı Şimşek Denizli’de

Maliye Bakanı Şimşek Denizli’de

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli’ye geldi. Şimşek’e Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de eşlik ediyor. Şimşek, Delikliçınar Meydanı’ndaki cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2014 Pazartesi, 12:25

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli’ye geldi. Şimşek’e Denizli ziyaretinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de eşlik ediyor. Şimşek ve Zeybekci, ilk olarak valiliği ziyaret etti. Vali Abdülkadir Demir’in makamında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şimşek, Denizli’nin giderek geliştiğini, ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ettiğini söyledi. Maliye Bakanlığı olarak gelişen tüm kentler gibi Denizli’nin taleplerine de imkanlar ölçüsünde karşılık vermeye özen gösterdiklerini belirterek, “Denizli, Türkiye’nin üretim noktasında önemli illerinin başında geliyor. Denizli’ye desteklerimizin ülke ekonomisine katkı olarak geri döndüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte de Denizli’nin gelişmesine destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, Denizli’den giden her talebe olumlu yaklaştığını belirterek, teşekkür etti. Zeybekci, “Sayın Bakan’ımız bugüne kadar hiçbir talebimizi geri çevirmedi. Ben de Denizli’den çıkmış bir bakan olarak memleketime verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Demir, Bakan Şimşek’e Denizli’ye özgü cam işleme sanatının bir parçası olan çeşm-i bülbül hediye etti.

Bakan Şimşek, daha sonra Denizli Belediyesi’ne geçti. Şimşek, belediye binasına girmeden önce Delikliçınar Meydanı’ndaki cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Şimşek, Belediye Başkanı Osman Zolan’ı da makamında ziyaret ederek, kent hakkında bilgi aldı. Zolan’da Bakan Şimşek’e hatıra hediyesi verdi.
Şimşek, daha sonra Anemon Otel’de işadamlarıyla gerçekleştireceği yemekli toplantıya geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı