REKLAMI GEÇ

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DE ‘TAMAM’ DEDİ

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DE ‘TAMAM’ DEDİ

Merkezefendi Belediyesi’nin biten çalışmaları na ilişkin paylaşımı, muhalefetin sosyal medyada başlattığı ‘tamam’ kampanyasına benzedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2018 Pazar, 09:20

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta grup toplantısındaki konuşmasında; “Bizi İstanbul Büyükşehir Başkanlığı’na da, AK Parti Genel Başkanlığı’na da, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı’na da milletim getirdi. Onlar ‘Tamam’ derse, kenara çekiliriz” sözlerinden sonra Twitter’da ‘T A M A M’ etiketi açılmış bir anda binlerce paylaşım almıştı.
Sosyal medyanın diğer kanallarına da sıçrayan kampanyaya binlerce Ak Parti muhalifi destek vermişti. Kampanya sonrası özellikle Ak Parti çevreleri sosyal medya paylaşımlarında daha dikkatli davranmaya başlamıştı.
MERKEZEFENDİ ‘TAMAM’ DEDİ
‘Tamam’ kampanyası bir süre sonra ‘sıkıldık’ başlıklı paylaşımlarla yer değiştirse de hala sosypal medya kullanıcıları tarafından  tamam paylaşımları yapılıyor. Tam da bu sırada Denizli’deki Ak Partili Merkezefendi Belediyesi’nin bir paylaşımı dikkatlerden kaçmadı. Başkan Muhammet Subaşıoğlu’nun Çakmak Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin paylaşımı yine ‘Tamam’ kampanyasını hatırlattı.
Subaşıoğlu’nun üst yapı çalışmalarının yapıldığı alanda çekilmiş fotoğrafları ile servis edilen paylaşımda; “Başkan Subaşıoğlu, ‘Çakmak Mahallesi’nde İşlem Tamam Hayırlı Olsun’

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ‘Önemli bir üst yapı çalışmasını bitirdik. Hayırlı olsun’ dedi” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı