REKLAMI GEÇ

Milletvekili Ök, muhtarların gününü kutladı

Milletvekili Ök, muhtarların gününü kutladı

Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün ÖK, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2019 Cuma, 14:09

Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Ök mesajında Muhtarlık görevinin, kültürümüzün, toplumsal hayatımızın ve demokrasimizin en önemli yapı taşı ve en eski örneklerinden biri olduğuna dikkat çekti.

Milletvekili Ök mesajının devamında “Muhtarlarımız bulundukları mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil ederek, halkımız ile devlet kurumları arasında iletişimi sağlamak, problemleri hızlı ve yerinde çözmek gibi çok önemli bir vazifeyi yerine getirirler. Vatandaşlarımızın iyi günde veya kötü günde hiçbir zaman tereddüt bile etmeden ilk başvuru yapacakları yer muhtarlarımızdır.

Muhtarlarımız milleti temsil etmek gibi çok önemli ve çok değerli bir görevi de üstlenmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, Devletine ve Milletine karşı sorumluluklarını bilerek bu görevi layıkıyla üstlenen ve karşılaştığı her türlü zorluğa rağmen fedakârca görevini yerine getiren bütün muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü ”nü kutluyor, vazifelerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı