REKLAMI GEÇ

Şahin Tin, Tavas’ta vatandaşlarla buluştu

Şahin Tin, Tavas’ta vatandaşlarla buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Tavas İlçesi’ne bağlı Balkıca ve Yorga Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden Tin, ülke gündemi ve tarımdaki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2019 Cumartesi, 12:38

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin Tavas İlçesi’ne bağlı Balkıca ve Yorga Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Şahin Tin’e Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakçı ve partililer eşlik etti. Kahvehanede vatandaşlarla buluşan, onların derdini dinleyen Milletvekili Şahin Tin, ülke gündemi ve tarım sektöründe yaşanan gelişmelere dair bilgiler aktardı.

“DESTEK BİZDEN ÜRETİM SİZDEN”
Üretim yapan çiftçileri her zaman desteklediklerini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “2018 yılında çiftçilerimize 14.5 milyar lira tarımsal destek sağladık. 16 yıllık iktidarımız döneminde büyük hizmetler gerçekleştirdik. İnşallah daha iyisini yapmanın gayretinde olacağız. Tarımın geleceği bizim bölgemiz açısından son derece önemli. Bu nedenle tarımın geleceğini emin ellere teslim etmemiz gerekiyor. Başlattığımız birçok proje var. Bu kapsamda şunu ifade etmeliyim ki; sadece genç çiftçi projesinden bugüne kadar 16 bin 733 genç çiftçimize toplamda 503 milyon lira hibe desteği aktarılmasını sağladık” dedi.

“SULANABİLİR ARAZİ MİKTARINI ARTIRDIK”
Denizli’nin özellikle Tavas Ovası’nın verimli toprakları olduğuna işaret eden Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemizin verimli topraklarını canlandırma konusunda kararlıyız. Bu anlamda alınan kararlar gereği Denizli’miz başta olmak üzere Türkiye genelinde sulanabilir arazi miktarını 65.3 milyon dekara çıkardık. Bunu daha da artıracağız. Üreten, istihdam sağlayan, her sektörü ayakta tutmak ve daha da büyütmek bizim temel görevimiz. Yerel tohumların korunması ve yetiştiricilerin yaygınlaştırılması Arazi toplulaştırması konusunda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ayrıca verimli topraklarımızı korumak için de her türlü önlemi almaktan geri durmuyoruz” diye konuştu..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı