REKLAMI GEÇ

Milletvekili Tin, HDP’ye yüklendi

Milletvekili Tin, HDP’ye yüklendi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Terör örgütlerine sırtını dayayıp devlete savaş açanlar, belediye araçlarını terör saldırılarında kullananlar, masum halkı katledenler ve yeni ihanet arayışı içinde olanlar adalete hesap verecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2016 Perşembe, 15:06

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, HDP eş genel başkanları ve bazı Milletvekilleri ile belediye başkanlarının tutuklanmasına ilişkin değerlendirme yaptı. Tin, “Devlete, bayrağa, millete ve bu topraklara saygısı olmayanlar ve savaş açanlar, adalete hesap vermek zorundadır” dedi.

Milletvekili Şahin Tin, HDP’nin parti meclisinde aldığı karar gereği olağan üstü hal ve anayasa konusundaki tutumlarını gerekçe göstererek halk toplantıları organize etme kararlarını da “yeni bir ihanet arayışı içindeler” sözleriyle yorumladı.

HDP’nin tüm yetkililerinin terör yanlısı tavırlarını hiçbir zaman terk etmediklerini öne süren Şahin Tin, terör destekçisi olduklarını, millet aleyhine yaşanan eylemlere kucak açarak açıkça gösterdiklerini ileri sürdü.

HDP’li belediye başkanlarının görevden alınmalarını değerlendiren Tin, “Milletinden aldığı yetkiyi millet lehine kullanmaktan uzak bir tavır içinde olan anlayış asla kabul edilemez. Hele hele bu millete ihanet, hiç kabul edilemez. Bugün görevden alınan belediye başkanlarına baktığımızda terör örgütü PKK’ya verdikleri desteği açıkça görebiliyoruz. Bu belediyeler PKK’lı teröristler sokak çatışmaları başlatabilsin diye belediyeye ait araçlarla şehirlere çukurlar kazdılar. Belediyeye ait kamyonlarla PKK’lı teröristlere silah taşıdılar. Belediyeye ait olan araçlara bomba yükleyip karakollara saldırdılar. PKK’lı teröristleri işe aldılar. Belediyeye ait paraları aylık olarak PKK terör örgütünün yönetim merkezi olan Kandil’e gönderdiler. Bunlar affedilebilir şeyler değil. Terör faaliyetlerinin içinde olan kör zihniyet, ihanetin bedelini adalet önünde hesap vererek ve gereken cezayı çekerek ödeyecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı