REKLAMI GEÇ

Muhteşem bir hukuk adamını kaybettik

Muhteşem bir hukuk adamını kaybettik

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, gece saatlerinde merhum başsavcı ile şoförünün evlerine taziye için gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2017 Perşembe, 09:25

Akşam saatlerinde uçakla Denizli’ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in Üçler Mahallesi’nde bulunan Hakim ve Savcı Lojmanları’daki evini ziyaret etti.

Bakan Zeybekçi’ye Vali Ahmet Altıparmak ve diğer protokol üyeleri de eşlik etti. Mustafa Alper’in hakim eşi Hatıran Alper ve yakınlarına başsağlığı dileyen Bakan Zeybekci, “Bugün yoğun bir programdan sonra ancak gelebildik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da selamlarını getirdik. Muhtemelen kendisi de telefonla arayacaktır. Kendisi de sayın başsavcımızı tanırdı. Kendisi de dua edeceğini söyledi. Mekanı cennet olsun. Üzgünüz hakikaten muhteşem bir adalet adamıydı, hukuk adamıydı. İyi ve kadim bir dosttu. Sağlam bir memleket evladıydı. Bir Anadolu çocuğuydu. Kaybı oldukça acı bizim için. Mekanı cennet olsun diyorum. Allah rahmet eylesin” dedi.

Bakan Zeybekci, Mustafa Alper ile birlikte yaşamını yitiren şoförü Muzaffer Akşehir’nin 1200 Evler Mahallesi’ndeki evini ziyaret edip, ailesine başsağlığı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı