REKLAMI GEÇ

Örki: Aday değilim

Örki: Aday değilim

AK Parti İl Başkanı Avni Örki, 1 Şubat’ta yapılacak İl Kongresi’nde aday olmayacağını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2015 Pazartesi, 11:09

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda 1 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan il kongresinde aday olmayacağını açıkladı.
Örki, besmele ile başladığı konuşmasında, parti büyükleri ile yaptıkları istişare toplantısı sonunda il başkanlığına aday olmayacağı açıklaması için izin verilmesi üzerine bu toplantıyı düzenlediğini belirterek, “1 Şubat 2011’de il başkanlığı görevine getirildim. İl başkanı olmadan önce de parti içerisinde çeşitli görevlerde bulunarak ve parti büyüklerimizle birlikte çalışma fırsatı buldum. Ancak 1 Şubat 2015 tarihinde, genel başkanımız ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek olan İl Kongresinde aday değilim. Bu benim ilk veda konuşmam” dedi.

ADAY TEMAYÜL YOKLAMASI İLE BELİRLENECEK
İl Başkanı Avni Örki, 1 Şubat 2015 tarihinde il başkanlığı görevinin sona ereceğini ve bu nedenle ilçelere veda turlarına çıkacağına açıkladığı toplantıda, il başkan adayının temayül yoklaması ile belirleneceğini belirtti. Örki, “İl ve İlçe başkanları yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve teşkilat başkanlarının katılacağı temayül yoklaması ile 10 aday adayı belirlenecek. Genel Merkezide değerlendirmeye alınacak olan 10 aday adayı arasında eleme yapılarak 3 aday adayı Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sunulacak. Genel Başkanımızın belirleyeceği aday ile İl kongresini gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

İSTİŞARELER DEVAM EDİYOR
Örki, basın mensuplarının “Milletvekili aday adayı mısınız?” sorusu üzerine “Bu konuda açıklama yapmam için henüz çok erken. Ancak parti büyüklerimiz ile istişarelerimiz devam ediyor” yanıtını verdi.
Örki, basın açıklamasının ardından il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

selim   -  Bağlantı 12 Ocak 2015, 21:52

sn.örki artık hasat toplama peşinde gönlünden milletvekilliği geçiyor.her iki lafından biri paralel oluyor.kendiside düne kadar cemaatin önde gelenlerindendi.iş milletvekilliğine geldi ne cabuk unutuverdi cemaati.ak partide buna izin yok artık

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı