REKLAMI GEÇ

Örki, Zeybekci’nin siyasi kariyerinde çıtayı yükseltti

Örki, Zeybekci’nin siyasi kariyerinde çıtayı yükseltti

AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin siyasi kariyerinde çıtayı yükseltti. Bakan ile parti teşkilatı arasında sıkıntı olup olmadığı ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Örki, “Ekonomi Bakanı’mızı olabildiğince daha üst noktalara taşımakla mükellef bir teşkilatız. Bizde kıskançlık, hasetlik olmaz. Zeybekci’yi üst düzeylere taşımak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2014 Salı, 14:48

AK Parti İl Başkanı Avni Örki, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Türkiye ve Denizli gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP VE MHP’Yİ ŞİDDETLE KINADI
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) seçimleri ile ilgili değerlendirmesinde CHP ve MHP’ye yüklenen Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, HSYK’yı paralelci yapının vesayetinden kurtarmaya çalıştıklarını belirterek, “HSYK vasıtasıyla bu gelinen noktada özellikle şu birkaç senedir bir vesayetten kurtulurken bir başka vesayetin paralel vesayetin doğmaya başladığını gördük. Bu vesayet hala daha doğuyor her ne hikmetse CHP ve MHP sadece bakıyor. Açıkçası paralel anlayıştan medet umacak bir aczin içerisine düşmüş olan CHP ve MHP’yi şiddetle kınıyorum” dedi.

“BİZDE KAVGA OLMAZ”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile parti teşkilatı arasında sorunlar yaşandığına dair iddiaları da yanıtlayan Örki, “Denizli teşkilatı birbiriyle çok uyumlu bir dönemi yaşıyor. Altın çağını yaşıyor. Bu altın çağ, yalnızca Denizli’ye yansımıyor, Türkiye geneline de yansıyor. Türkiye genelinde il başkanları bizim uyumumuzdan bahsediyor. Milletvekilleri ile uyumumuzdan bahsediyor. Bu uyumun en önemli nedenlerinden bir tanesi Nihat Zeybekci gibi bir lider şahsa sahip olmamızdır. Bakan olduğu için söylemiyorum. Bakan olsa da, milletvekili olsa da, belediye başkanı olsa da Nihat Bey’in bütün bu dönemlerde gösterdiği performansı ile lider duruşu vardır. Ve bizler de ona memleket için duyduğu o sevda nedeniyle çok ciddi şekilde önem veririz. Değer veririz. Dışarıda AK Parti’yi Türkiye çapında da çatırdatmak isteyenler hep olacaktır” dedi.

“ZEYBEKCİ’Yİ EN ÜST NOKTALARA TAŞIMALIYIZ”
Örki, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile ilgili sözlerine şöyle devam etti: “Bizde ne var biliyor musunuz? Sayın Ekonomi Bakan’ımızı olabildiğince daha üst noktalara taşımakla mükellef bir teşkilatız. Sadece teşkilat değil, biz bu konuda Denizli’ye de bir mesaj vermeye çalışıyoruz. Elimizde bir değer var, bu değeri olabildiğince parlatmalıyız. Bu değeri olabildiğince daha üst noktalara taşımalıyız. Denizli’mizin menfaati adına yapmalıyız bunu. Çok açık söylüyorum bizim görevimiz, budur. Bizde kıskançlık haset olmaz. Bizde altına girme omuz verme olur. Bir kişi sivriliyorsa onu daha yükseklere taşımak Denizlili olarak da boynumuzun borcudur.”

Yorumlar

kenanzan   -  Bağlantı 1 Ekim 2014, 09:17

SAYIN ZEYBEKÇİYE BU KADAR YAĞ ÇEKMEYE NE GEREK VAR.MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMLERİNDE ADAY OLMAK İÇİN, BU KADAR YAĞ ÇEKİLMEZ.ÇITAYI AVNİ BEY SÜREKLİ YÜKSELTİYOR.HEDEF MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı