REKLAMI GEÇ

Orki’nin tahmini yüzde 60

Orki’nin tahmini yüzde 60

AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Denizlililerin yüzde 55 ile 60 aralığında Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2014 Çarşamba, 14:05

AK Parti İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Denizli’de yüzde 60 oy almanın hesaplarını yapıyor. İl Başkanı Avni Örki, gazetecilere verdiği yemekte, tahmininin yüzde 55 ile 60 arasında olduğunu söyledi. Ekmeleddin İhsanoğlu’na şans tanımayan Örki, AK Parti seçmeninin Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasını istediğini belirterek, “Daha önce Abdullah Gül’ü aday göstererek büyük fedakarlık yaptı” dedi.

İHSANOĞLU İÇİN ÇALIŞAN YOK
Muhalefete yüklenen Örki, Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında tüm partilerin birleşerek Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verdiklerini söyledi. Örki, “Bu kadar partinin birleşmesine rağmen, sahada çalışan yok. Sahadaki bir kaç kişi de 2005 seçimlerine hazırlanıyor ve kendi genel merkezlerine şirin görünmek için çalışıyorlar. Biz bu atmosferde muhalefetin önemini de gördük. Seçim dönemini muhalefetin yokluğunda geçiriyoruz” diye konuştu.

“RAMAZANDA ÇALIŞMALARA HIZ VERDİK”
Seçim çalışmasını profesyonelce yürüttüklerinin altını çizen AK Parti İl Başkanı Örki, “En yoğun çalışma tempomuzu Ramazan ayına koyduk. Ramazan’da gitmediğimiz yer kalmadı. Her gün sahura kadar çalıştık. Bunun sonuçlarını alacağımıza inanıyoruz. Şimdi mitinglerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kent merkezinde her gün iki miting yapıyoruz. İki miting de ilçelerimizde gerçekleşiyor” dedi.

“DİBE VURDULAR”
CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a yönelik sert sözlerine de değinen Örki, “Kılıçdaroğlu’nun bu açıklaması düştükleri duygusal paradoksun göstergesidir. Artık sıfırın altındalar, eksiye düştüler. Milletimiz 10 Ağustos’ta bunlara ‘dur’ diyecektir. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu makamlarını korumak için aday yaptılar ama seçimden sonra Bahçeli de Kılıçdaroğlu da o makamları kaybedecek” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı