REKLAMI GEÇ

ÖZKAN: DENİZLİ YATIRIMLARIN KARŞILIĞINI VERECEKTİR

ÖZKAN: DENİZLİ YATIRIMLARIN KARŞILIĞINI VERECEKTİR

Ak Parti milletvekili Cahit Özkan, 2019’da görülmemiş bird seçim zaferi kazanacaklarını belirterek, “Denizlililer yapılan yatırımların karşılığını verecektir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2018 Pazar, 11:53

Ak Parti’de dün gerçekleştirilen kadın kolları seçimlerinde konuşan Denizli Milletvekili Cahiz Özkan, 2019’da partisinin görülmemiş bir seçim başarısı elde edeceğini söyledi. Özkan Denizlililerin de yapılan yatırımların karşılığını vereceğini kaydetti. Denizli’nin sıradan bir kent olmadığını söyleyen Özkan, “Türkiye’nin 2023 vizyonunda Denizlimizi çok önemli görevler bekliyor. Kadim bir kültürün en güzel ifadesi olan bu şehir, kendisi için yapılan her yatırımın hakkını vermiştir. 2019 seçimlerinde de bunu bir kez daha ispat edecektir.

2023,2053 ve 2071 Büyük Türkiye hedefleri, Cumhurbaşkanlığı hükümet Sisteminin tam anlamı İle uygulanacağı 2019 seçimlerimizdeki zaferle sağlanacaktır. Bu zafer de Birliğimizi, beraberliğimizi, bütünlüğümüzü koruyarak ve çalışarak elde edilecektir” diye konuştu.

2019 seçimlerinde görülmemiş bir başarı elde edeceklerini iddia eden Özkan; “Bulunduğumuz yer neresi olursa olsun aynı anlayışla bir olmamız, beraber olmamız lazım. Bizler de her zaman, bu bu kutlu davada yanınızda olacağız. Her seçimden, bu dava nasıl zaferle ayrılmışsa, bu seçimde de başarılı olacağız. Alacağımız başarı emsali görülmemiş bir galibiyet olacaktır. Cumhur ittifakı bu ülkede ihanetten beslenen muhalefet anlayışını tamamen tarihe gömecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı