REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu: Cumhurbaşkanımızın bilgisi dahilinde görüştüm

Ramazanoğlu: Cumhurbaşkanımızın bilgisi dahilinde görüştüm

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, paralel yapı operasyonu kapsamında tutuklanan AK Parti eski milletvekili İlhan İşbilen’in kendisiyle ilgili iddiasına yanıt verdi. Ramazanoğlu, İşbilen ile o dönem AK Parti Genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgisi dahilinde görüştüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2015 Cumartesi, 14:28

“Anayasayı ihlale teşebbüs etmek, silahlı terör örgütü kurmak, yönetmek, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs” suçlamasıyla tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in emniyetteki ifadesinin ardından gözler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na çevrildi.

“PARTİNİN KURUCUSUYUM, GÖRÜŞMELERİM OLDU”
Bakan Ramazanoğlu, Suriye’ye gönderilen yardım TIR’ları ile ilgili düzenlenen törenin ardından gazetecilerin çeşitli konulara ilişkin sorularını yanıtladı. Denizlihaber.com’un İşbilen’in iddialarını anımsatıp böyle bir teklif götürüp götürmediği sorusuna Ramazanoğlu, şu yanıtı verdi:

“Biliyorsunuz seçim zamanlarında bir takım istişari görüşmeler olur. Ben, partinin kurucuyum. İki dönem Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Bu çerçevede siyaseten tabi ki bütün Türkiye’nin tanıdığı bir isanım. Milletvekili olmak isteyen herkes birbiriyle istişari görüşmeler yapıyor. O dönemde de istişari görüşmeler çerçevesinde kendisiyle görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmelerimiz hem genel merkezimiz hem sayın Cumhurbaşkanımızın bilgisi dahilindeydi.”

NE DEMİŞTİ?
Fetullah Gülen cemaatine yönelik operasyon kapsamında geçen hafta Ankara merkezli operasyonda gözaltına alınıp tutuklanan AK Parti eski Milletvekili İlhan İşbilen, emniyette nasıl milletvekili seçildiğiyle ilgili soruya “2011 yılı milletvekili genel seçimlerinde Tayyip Erdoğan’ın teklifini Sema Ramazanoğlu isimli şu andaki Aile Bakanı olarak görev yapan hanımefendi iletince kabul ettim” yanıtını vermişti.

denizli-sema-ramazanoglu-ilhan-isbilen-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı