REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu kabinede

Ramazanoğlu kabinede

Ahmet Davutoğlu başkanlığında 64. hükümet kuruldu. Hükümette Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görev aldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise kabine dışında kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2015 Salı, 13:54

Erken seçim sonrası kurulan yeni hükümet, Suriye sınırında düşürülen Rus savaş uçağı ile ilgili gelişmelerin gölgesinde açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile son görüşmesini yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 64’üncü hükümette görev alan bakanları açıkladı.

Davutoğlu’nun açıkladığı Bakanlar Kurulu, Denizli için sürprizi de beraberinde getirdi. 1 Kasım’daki erken genel seçimde Denizli Milletvekili seçilen ve Erdoğan Ailesi’ne yakınlığıyla tanınan Sema Ramazanoğlu, kabineye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak girdi.

17-25 Aralık operasyonunun ardından Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki hükümete Ekonomi Bakanı olarak giren, Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki hükümetlerde aynı görevde kalan Nihat Zeybekci ise bu kez kabine dışında kaldı. Zeybekci’den boşalan Ekonomi Bakanlığına Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş getirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Sema Ramazanoğlu yaptığı açıklama da, “Türkiye’nin 2023 hedefine koşması için yeni kabine Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın önderliğinde çok çalışacak. Denizli ve Türkiye için mesaimi en verimli şekilde harcayacağım” dedi.

Yorumlar

ali ak   -  Bağlantı 24 Kasım 2015, 16:28

ülkemize hayırlı uğurlu olsun,OLSUNDA SAYIN BAKANIMIZ ZEYBEKÇİ ÇOK BAŞARILIYDI DEVAM ETSE İYİ OLURDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

MERT   -  Bağlantı 24 Kasım 2015, 14:26

ÇOK ÇOK GÜZEL HAYIRLI OLSUN

abuzer   -  Bağlantı 24 Kasım 2015, 14:10

hanımefendiyi tebrik ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Ülkemiz için çok isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı