REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu: “Ülke zor bir süreçten geçiyor”

Ramazanoğlu: “Ülke zor bir süreçten geçiyor”

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2018 Pazar, 17:32

Milletvekili Ramazanoğlu, Pamukkale’nin Irlıganlı, Güzelpınar, Kurtluca mahalleleri ile Merkezefendi’ye bağlı Hacıeyüplü Mahallesi’nde muhtarlarla buluştu, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Gittiği mahallelerde kadınların ilgi ve alakasının her zamanki gibi çok büyük olduğuna dikkat çeken Ramazanoğlu, “Kadınlarımız hem Türkiye’nin genel problemlerini hem de yereldeki sorunlara karşı çok ilgililer. Problemleri dile getirdikleri kadar çözüm odaklı olarak da söylemlerini dile getiriyorlar. Taleplerini yerine getirmek için takipçi olacaklarını söylüyorlar. Açıkçası bu beni çok heyecanlandırdı ve sevindirdi. Denizli siyasetinde kadınların ne kadar belirleyici olduğunun da altını çizmek lazım. Biz vatandaşlarımızla sadece seçim döneminde değil, diğer dönemlerde de bir araya gelerek sorunlarını dinliyoruz. Mahallelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Hep diyoruz ki aslolan Denizli’ye, Türkiye’ye hizmet etmektir. Aslolan, vekil olarak seçildiğimizde bu vekaletin hakkını yerine getirmektir” dedi.

Ülke olarak tarihi ve zor bir süreçten geçildiğini dile getiren Ramazanoğlu, “Üç gün önce Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’nda 8 askerimiz şehit oldu. Şehit düşen kahraman askerlerimizden Denizlili hemşehrimiz Mehmet Dinek ve Eskişehirli kahraman askerimiz Recep Çetin’in cenaze törenlerine katıldık. Ailelerine taziye ziyaretinde bulunduk. Aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı