REKLAMI GEÇ

Tartışmanın fitilini Ömer Turan ateşledi

Tartışmanın fitilini Ömer Turan ateşledi

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ile partinin milletvekili adaylarından Emin Okkaya, Twitter’dan sert bir tartışmaya girdi. Çivrilli gazeteci Ömer Turan’ın yaptığı bir paylaşımın ardından Filiz sert çıktı, Okkaya’yı istediği yere gelemediği için hırçınlaşmakla suçladı, Okkaya ise “Necip Filiz Başkan, eğer yüreğin, ciğerin yetiyorsa bu konuları TV karşısında, halkın önünde konuşalım” paylaşımı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2018 Perşembe, 10:21

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ile Emin Okkaya arasındaki tartışmanın fitilini, Çivrilli gazeteci Ömer Turan ateşledi. Turan, “Denizli’de hemen hemen herkesi susturmuş durumdalar. İma yoluyla bile eleştirenlere hemen dava açılıyor, hayatları zindan ediliyor. Denizli’de susturamadıkları bir ben varım, bir de Emin Okkaya gibi birkaç Vatan delisi. Geri kalan herkes şu ya da bu şekilde susturuldu” paylaşımı yaptı.

FİLİZ’DEN YANIT GECİKMEDİ
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ise Turan’ın iddialarına attığı tweet ile yanıt verdi. Filiz, “Emin Okkaya dediğin deli, talep ettiği aile bakan yardımcısı, müsteşar vs. olsa süt dökmüş kedi olacaktı.Hırçınlığı ondandır, vatan sevdası hikaye” paylaşımı yaptı.

OKKAYA’DAN YANIT SERT OLDU
AK Parti’de 24. dönem milletvekili aday adayı olan, 25 ve 26. dönemlerde de 6. sıra milletvekili adayı olarak görev alan Emin Okkaya, Filiz’in tweetine aynı sertlikle yanıt verdi. Okkaya, “Necip Filiz Başkan eğer yüreğin, ciğerin yetiyorsa bu konuları TV karşısında, halkın önünde konuşalım.Kim hangi makam istedi, beni niye ihraç etmeye çalıştınız, neden hâlâ ihraç edemediniz, hangi kumpasları kurdunuz bana ve oğluma, eşimi hastanelik eden kişiyi konuşalım seninle” yazdı.

TURAN’IN PAYLAŞIMLARI BUNUNLA DA SINIRLI DEĞİL
Uzun süredir Denizli ve FETÖ yapılanmasına yönelik attığı sert tweetler ve yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Ömer Turan’ın attığı tweetler Filiz-Okkaya gerginliğiyle sınırlı kalmadı. Turan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi de hedefine aldı.

Özellikle döviz kurları üzerinden Zeybekci’ye yüklenen Turan, “Sayın Cumhurbaşkanım, Nihat Zeybekci’nin yanlış politikaları ve tavrı yüzünden AK Parti, Denizli’yi kaybetti.Efendim, Nihat Zeybekci kabinede olmaya devam ederse, korkarım dolar 5’te durmayıp 6’lara doğru yol alır.Bakan Bey ise ‘Panik yok, panik yok, her şey normal’ diye seyreder” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı