REKLAMI GEÇ

Tin Acıpayam’da muhtarlarla buluştu

Tin Acıpayam’da muhtarlarla buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam’ın Güney Mahallesi’nde vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Tin, “Bölgemizin kalkınması için lokal dokunuşlar önemli, önceliklerimizi belirliyoruz ve yeni projeleri hayata geçirmek için gerekli olan adımları atıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2017 Cuma, 16:30

İlçelerin ve mahallerin sorunlarını dinlemek ve yaşanan sorunlara çözüm üretmek amacıyla ziyaretlerine devam eden AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in bu kez adresi Acıpayam’ın Güney Mahallesi oldu. Acıpayam Gireniz Vadisi’nde bulunan mahallerin muhtarlarıyla Güney Mahallesi’nde bir araya gelen Şahin Tin, toplantı öncesi geçtiğimiz aylarda El-Bab’ta çıkan çatışmada şehit olan Emin Güngör’ün babası Ali Güngör’ü de ziyaret etti.

“HİZMET ÜRETMENİN GAYRETİNDE OLACAĞIZ”
Ziyaretin ardından Hacıkurtlar, Boğazdere, Akşar ve Güney Mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’e Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ile AK Parti İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı da eşlik etti.

Tin, “Acıpayam verimli topraklara sahip. Diğer mahallelerimizde olduğu gibi Gireniz bölgesindeki mahallerimizde yaşayan hemşehrilerimizin yoğunluklu geçim kaynağı tarım. Bu anlamda bu bölgedeki ihtiyaçları, talep ve beklentileri muhtarlarımızla masaya yatırdık, neler yapabileceğimizi konuştuk ve önceliklerimizi belirledik. Acıpayam İlçemizde sulama projesi uygulanan mahallelerimiz var. Yine bazı mahallelerimizin de bu konuda talepleri oldu. Notlarımızı aldık. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada her ne söz veriyorsak hep birlikte takipçisi olacak ve sözlerimizi yerine getirmenin, hizmet üretmenin gayretinde olacağız” dedi.

“SULAMA KANALLARINI YENİLEDİK”
Acıpayam gireniz vadisinde yaşayan vatandaşlar için tarımsal faaliyetlerini kolaylaştırmak adına önemli yatırımlar yaptıklarını dile getiren Milletvekili Şahin Tin; “Kelekçi sulamasını yeniledik. Toplam 9 bin 800 dekar sahaya hizmet veren kanalın yenilenmesini yaparak, sulama suyu kayıplarını en aza indirdik. Yine 12 Bin dekar araziye hizmet eden Alçı Gölcük sulaması ana kanal kaplamasının yapılmasını sağlayıp, su kaçaklarının önüne geçtik” dedi.

“GÜNEY MAHALLESİ’NE GÖLET SÖZÜ”
Güney Mahallesi’nde zirai arazinin fazla olduğunu ve sulama konusundaki sıkıntının çözülmesi için önemli bir adım atıldığı belirten Tin, “Güney’e 22,5 metre yüksekliğinde ve 379 bin metreküp depolamaya sahip 1.050 dekar zirai arazinin sulanmasına hizmet edecek olan bir gölet yapıyoruz. İhalesi bugün yapılıyor. Hedefimiz inşallah 2019 yılı içinde inşaatı tamamlayıp hizmete sunmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı