REKLAMI GEÇ

Tin: “Anayasa istikrar getirecek”

Tin: “Anayasa istikrar getirecek”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale İlçe teşkilatının Ocak ayı daraltılmış danışma kurulu toplantısında Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili mesajlar verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2017 Çarşamba, 12:31

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Pamukkale İlçe teşkilatının Ocak ayı danışma kurulu toplantısına katıldı. Parti binası konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Milletvekili Şahin Tin, Türkiye’nin yeni Anayasa ile kalıcı istikrara kavuşacağını ve karanlık günleri geride bırakacağını söyledi.

Tin, “AK Parti teşkilatları olarak nice başarılara imza attık ve bundan sonra da aynı şekilde başarılarla dolu bir geleceği inşa edeceğimize yürekten inanıyorum. Türkiye’de olduğu gibi Denizli’mizde de birçok eserler yaptık. Hayal bile edilemez projeleri hayata geçirdik. Yatırımları ve hizmetlerimizi ulaştırmadığımız hiçbir nokta ve ücra köşe bırakmadık” dedi.

GÜÇLÜ YARINLAR İNŞA EDECEĞİZ
Cumhurbaşkanlığı sisteminin kalıcı siyasi ve ekonomik istikrar demek olduğunu öne süren Tin, “Türkiye yapısal bir dönüşüm gerçekleştirmektedir. Kabuğunu kırarak daha güçlü bir yarın inşa etmektedir. Gazi Meclisimizden geçen ve milletimizin onayına sunulan Anayasa değişikliğine göre yeni dönemde artık siyasi ve ekonomik istikrarsızlıklara neden olan koalisyon ve hükümetin kurulamama ihtimali tamamen ortadan kaldırılıyor. Bu durum istikrarlı bir siyasi yönetimin kurulmasını sağlayacaktır” dedi.

Yorumlar

Hüseyin Mercan   -  Bağlantı 1 Şubat 2017, 17:32

Tek kişinin yetkileri elinde topladığı sistem hiç bir zaman GÜÇLÜ OLAMAZ.Bu terör ve ekonomik kriz ortamında referanduma gitmek yanlıştır.Türkiye bütün dikkatini Terörü bitirmeye,terör koridorunu bozmaya ve ekonomik krize vermelidir.

mustafa   -  Bağlantı 1 Şubat 2017, 15:14

1 kasımda 1 dolar= 1 TL olacaktı , 250 TL ye ev olacaktı, herkes mutlu olacaktı, herkes iş sahibi olacaktı, hiç şehit gelmeyecekti, hiçbir iş yeri kapanmayacaktı … saymakla bitmez istikrar gelecek diye şimdi ne oldu karne koca bir sıfır…………

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı