REKLAMI GEÇ

Tin: Denizli atılım yapan bir kent

Tin: Denizli atılım yapan bir kent

Ak Parti’deki bayramlaşmada konuşan milletvekili Şahin Tin, Denizli’nin her yönüyle atılım yapan bir kenti olduğuna vurgu yaptı, modern ve örnek bir kente dönüştüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2018 Salı, 10:32

(AA) – AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti’nin 2002 yılında iktidara gelmesi ve sonrasında 2004 yılında belediye yönetiminin AK Parti’ye geçmesiyle Denizli’nin modern bir kent haline geldiğini belirtti.

Tin, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, 17 yıl boyunca bu partiye çeşitli görevlerde hizmet verdiklerini, yaz kış, yağmur çamur demeden bir nefer olarak davaya hizmet ettiklerini belirtti.

Bu süreçte Denizli’nin hak ettiğini alması için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Tin, şunları söyledi: “Partimizin 2002’de iktidara gelmesiyle birlikte başlayan hizmet destanımız sayesinde Denizlimiz her alanda güçlendi. Ardından 2004 yılında Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı görevine gelmesiyle birlikte başlayan ve Osman Zolan başta olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımızın devam ettirdiği kalkınma, büyüme ve gelişme hamlelerimiz sayesinde bugün Denizlimiz modern bir kent haline geldi. Kısacası geldiğimiz noktaya baktığımızda her yönüyle atılım yapmış, çehresi değişmiş ve gelişmiş bir Denizli ortaya çıktı”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı