REKLAMI GEÇ

Tin: Fikirleriniz bizim için önemli

Tin: Fikirleriniz bizim için önemli

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerine birer mektup göndererek, sorunlarının çözümü için işbirliği çağrısında bulundu. Tin mektubunda, “İlimiz ve ülkemizin geleceği için sorunların çözümünde sivil toplum kuruluşu olarak üyelerinizin düşüncelerini bizlere ulaştırmanızı önemsiyorum ” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2016 Pazartesi, 16:15

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sivil toplum örgütlerine mektup göndererek, ülke ve kentin sorunlarının çözümünde işbirliği önerisinde bulundu. Mektubunda ülkenin ve Denizli’nin çözüm bekleyen sorunlarının çözümünde ortak aklın ve işbirliğinin önemine işaret eden Tin, STK üyelerinin sorunlar, çözüm önerileri ve fikirlerini kendisiyle paylaşmalarını istedi.

FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in STK temsilcilerine gönderdiği mektubunda şu ifadelere yer verdi:
“Omuzlarımızdaki sorumluluğun yüceliğini biliyorum. Daha çok çalışarak, ülkemizin ve ilimizin geleceği için kalıcı çözümler üretmek durumunda olduğumuzun bilincini her daim taşıyorum. Bu bilinçle ortak akılla alınacak olan kararların daha sağlıklı sonuçları beraberinde getireceğine yürekten inanıyorum. Bu manada ilimizde görev yapan sivil toplum kuruluşlarımızın ülkemiz ve şehrimizin menfaatleri söz konusu olduğunda tek yürek olması her zaman başarıyı da beraberinde getirmiştir. Birlik ve beraberlik olgusunun başaramayacağı konu, sonuçlandıramayacağı proje ve çözemeyeceği mesele yoktur. Bu düşünceden hareketle, sizlerin ilimiz ve ülkemiz için alınan kararlarda fikir sunmanızı, sivil toplum kuruluşu olarak üyelerinizin düşüncelerini bizlere ulaştırmanızı önemsiyorum.”

denizli-ak-parti-milletvekili-sahin-tin-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı