REKLAMI GEÇ

Tin: Sözlerimizi yerine getiriyoruz

Tin: Sözlerimizi yerine getiriyoruz

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 1 Kasım seçimleri öncesi verilen tüm vaatlerin yerine geleceğini söyledi. Tin, “SSK ve BAĞKUR emekli maaşlarına Ocak ayından geçerli olmak üzere ayda 100 lira seyyanen zam yapılmasına ilişkin sözümüzü yaptığımız yasal düzenlemeyle hayata geçirdik” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2015 Salı, 10:38

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM genel kurulunda kabul edilen Gelir vergisi kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısının kabul edildiğini söyledi.

Milletvekili Tin, yapılan bu yasal düzenlemeyle SSK ve BAĞKUR emeklilerine 2016 yılının Ocak ayından itibaren yapılacak zamma ilave olarak ayda 100 lira da seyyanen ödeme yapılacağını aktardı.

Tin, “1 Kasım seçimleri öncesi vatandaşlarımıza yapmayı hedeflediğimiz vaatlerimizi aktardık ve sözler verdik. Bizler AK Parti olarak bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik, popülist politika yapmaktan uzak, ayakları yere basan ve yapılması mümkün olan vaatleri milletimize söz olarak verdik ve milletimizle paylaştık. Bugün 1 Kasım seçimleri öncesi milletimize verdiğimiz sözleri sırasıyla yapmanın gayretiyle çalışmalarımızı ortaya koymaktayız. Emeklilerimizle ilgili konu son derece önemsediğimiz ve hızla çözümlenmesi gereken öncelikli bir konuydu. Geçtiğimiz günlerde TBMM Genel kurulunda görüşülerek kabul edilen Gelir vergisi kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısına göre SSK ve BAĞKUR emeklilerine 2016 yılının Ocak ayından itibaren yapılacak zamma ilaveten ayda 100 lira seyyanen ödeme yapılacak. Her ne söz verdiysek yerine getirmek için hükümetimiz var gücüyle çalışmaya devam edecektir” dedi.

DENETİMLİ SERBESTLİK UYGULAMASI 2020’YE UZATILDI
Milletvekili Tin, ayrıca yapılan yasal düzenlemeyle 2015 yılında son bulacak olan denetimli serbestlik uygulamasının 2020 yılına uzatıldığını belirterek, “TBMM genel Kurulunda yapılan yasal düzenlemeye göre, Denetimli serbestlik şartlarında yer alan ‘açık ceza infaz kurumunda cezanın son 6 ayının kesintisiz olarak geçirilmesine’ yönelik hükmün uygulanmama süresi de 31 Aralık 2020’ye kadar ertelenmiş oldu. Buna göre, ocak ayında yaklaşık 7 bin kişinin cezaevlerinden tahliye olması da bekleniyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı