REKLAMI GEÇ

Tin: Süreç Türk devletinin istediği gibi sonuçlanacak

Tin: Süreç Türk devletinin istediği gibi sonuçlanacak

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, çözüm sürecinin PKK ve HDP’nin istediği gibi değil, devletin istediği gibi sonuçlanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2015 Perşembe, 17:17

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, yaptığı açıklamada, HDP’nin PKK’nın siyasi kanadı gibi hareket ettiğini öne sürerek, bunu 7 Haziran öncesinde anlatmaya çalıştık. sadece Kürtlerin değil kendisini ilerici, liberal, komünist, sosyalist, aydınlıkçı görenlerin de HDP’ye oy verdiğini kaydetti. Daha sonra da “Oy verenler, HDP’nin yaptıklarını görüyor mu? HDP’ye oy verenler katilleri desteklemek için mi oy verdiler?” diye sordu.

Çözüm sürecine de değinen Tin, “İcraatlarımızla barış elimizi uzattık. Peki bunların karşılığında Türk halkı 2 yıl sonra saldırı gördü. PKK ve HDP ‘bunları biz aldık’ diyor. Hayır onları biz yaptık. Artık gelinen noktada hainlere müsamaha gösterilmeyecek. Vatanını milletini sevenlerle dergimiz yok. Türk milletine baş kaldıranın başını ezeriz” dedi.

Muhalefet partilerini de tehlikeyi görememekle suçlayan Tin, “HDP, PKK ve Kandil ile kol kola girerek Türkiye’ye hainlik yapacak düzeydedir. Halk 80 milletvekili ile sizi meclise soktu. Neden teröre sarılıyorsunuz. Bu insanlar sizlere bizim haklarımızı savunsun diye oy verdi. Bu savaş, PKK yok edilene kadar devam edecektir. Bir karış toprağımızı vermeyeceğiz. HDP yöneticileri çıksın ‘PKK terör örgütüdür. Bu tür saldırılar bize yapılan saldırıdır’ desin, sonra çözüm sürecine devam edelim.. Bu süreç onların dediği gibi değil, Türk devletinin istediği gibi sonuçlanacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı