REKLAMI GEÇ

Tin: Üzerimize düşeni fazlası ile yaptık

Tin: Üzerimize düşeni fazlası ile yaptık

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, 7 Haziran seçimleri sonrası yeni bir hükümet kurulması konusunda AK Parti olarak üzerlerine düşen görevi fazlası ile yerine getirdiklerini savundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2015 Salı, 17:25

AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hükümeti kurma görevini AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na verdiği günden itibaren geçen süreci değerlendirdi. Koalisyon oluşturma konusunda bir takım olumsuz yaklaşımlara rağmen her şartta yapıcı bir tutum sergilediklerini ifade eden Tin, aynı samimiyeti CHP ve MHP’den görmediklerini, muhalefet partilerinin ortaya koydukları renkli çizgilerinden dolayı bir adım ilerleme sağlanamadığını söyledi.

AK Parti’nin hükümet kurma sürecinde ılımlı ve uyumlu yaklaşım ortaya koyduğunu savunan Tin, “AK Parti, elinden gelen çabayı göstermiş, üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmıştır. Ülke için gereğini yapmayanlara millet de en yakın zamanda gereğini yapacaktır. AK Parti’nin ülke menfaatleri dışında hiçbir beklentisi yoktur. Biz yeter ki ülkemizdeki kalkınmışlık ve büyüme devam etsin, istikrar bozulmasın, ülkemiz hükümetsiz kalmasın diye gayret gösterirken, muhalefet partileri geçmişte olduğu gibi AK Parti yine iktidar olmasın zihniyetini aşamadı. Geçmişte yaşanan yenilgilerin derin izleri bu görüşmeler esnasında yine gün yüzüne çıkmıştır. O nedenle sırf AK Parti’yi iktidar olmasın diye düşündükleri için iktidar ortağı olmaktan çekinen muhalefet liderlerinin söylemleri bu gerçeği açıkça ortaya koymaktadır” dedi.

Yorumlar

mahmut sever   -  Bağlantı 19 Ağustos 2015, 15:56

HER OLAYDA ANINDA SÖZDEKEFEN GİYİP MEYDANLAR DA SLANOMLAR YAPAN GENÇLİK KOLLARI ÜYELERİNİZ ŞEHİT ASKERLER VE POLİSLER İÇİN NEDEN MEYDANLARA ÇIKMADI KEFEN FALAN BULAMADILAR MI

aydın   -  Bağlantı 19 Ağustos 2015, 12:18

MHP’nin gayet makul ve mantıklı dört şartına neden hayır dediniz o zaman ?

deniztezcan   -  Bağlantı 19 Ağustos 2015, 11:43

mhp nin koalisyon icin istedigi 4 şart her TÜRK vadandaşının isteyecegi şartlar akepeyi neden rahatsız ettide ülkeyi tekrar secime götürecekler ?

Nejat.   -  Bağlantı 19 Ağustos 2015, 09:58

Evet çooookk doğru sayın başkanım, ÇÖZÜM sürecinden görüşen HDP ile AKP, 10 madde üzerinde anlaştılar. HDP, çözüm süreci görüşmesi sonrası PKK’yı kongreye davet edip silah bırakma çağrısı yaptı.Hangi parti ile (!) hangi madde üzerinde anlaşıldı ???

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı