REKLAMI GEÇ

Tin: “Zeybekci gururumuzdur”

Tin: “Zeybekci gururumuzdur”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı, milletvekilliği ve bakanlığı dönemlerinde hem Denizli, hem de ülkeye büyük hizmetlerde bulunduğunu belirterek, “Bakan Zeybekci gurur kaynağımızdır. Emekleri, hizmetleri ve destekleri için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2018 Çarşamba, 14:15

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin son Ekonomi Bakanı olarak görevini tamamlayan Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı, milletvekilliği ve bakanlık döneminin başarılarla dolu olduğunu söyledi.

Nihat Zeybekci’nin Denizli için bir şans olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin, “Sayın Zeybekci Belediye Başkanlığı döneminde kentin çehresini değiştirdi. Devrim niteliğindeki projelerin hayata geçirilmesinde, kentin ve kamuoyunun desteğini almayı başardı. Kendisinden sonraki dönem için de yaptığı planlamalarla Denizli’nin önünü açtı. Milletvekilliği ve bakanlığı döneminde de Denizli’mize ve ülkemize önemli hizmetlerde bulundu. Denizli Ege’nin vizyon kenti oldu. Denizli siyasetin lider kentleri arasında yer aldı. İhracatımız Sayın Zeybekci döneminde rekor üstüne rekorlar kırdı. Kendisi başarılarıyla, Denizli’mizin ve davamızın yüzünü ağarttı” dedi.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”
AK Parti’nin 16 yıllık hizmet destanında Nihat Zeybekci’nin önemli görevlerde bulunduğunu ve aktif rol üstlendiğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin, “Durmak yok yola devam diyoruz. Emekleri, hizmetleri ve destekleri için kendisine teşekkür ediyor, kendisiyle birlikte daha nice hizmet destanları yazmaya devam edeceğimizi ifade ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı