REKLAMI GEÇ

Tin’den birlik mesajları

Tin’den birlik mesajları

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, tüm siyasi partilerin katılım ile gerçekleştirilen “Demokrasi Mitingi”ne verdiği mesaj ile damga vurdu. Tin, Ak Parti’nin kullandığı “Rabia”, MHP’nin sembolü “Bozkurt” ve BBP’nin işaret parmaklı selamlama işaretini yaparak siyasi birlik mesajı verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2016 Pazartesi, 15:24

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de dün meydan demokrasi mitingine sahne oldu. Yoğun bir katılımın sağlandığı mitinge tüm siyasi partilerin temsilcilerinin de katılması, vatan ekseninde siyasi birliktelik de sağlanmış oldu.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de, siyasi yelpazenin tüm renklerinin biraraya gelişini, AK Partililerin “Rabia”, Ülkücülerin “Bozkurt” ve Büyük Birlik Partililerin “İşaret Parmağı İle Selamlama” işaretini yaparak kutladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Dün Türkiye tarihi günlerinden birini yaşadı. Milyonlarca insan meydanlarda ‘Vatan Sevgisi’ temelinde buluştu. AK Parti’lisi, CHP’lisi, MHP’lisi, Büyük Birlik Partili’si omuz omuza verdi. Düşmanlarımızı kahrettik. Türkiye’yi bölme hayalleri güdenlere büyük hayal kırıklıkları yaşattık. Siyasi ve ideolojik görüşlerimizin, farklılıklarımız ve zenginliklerimiz olduğunu gösterdik. Türk Milleti, bu farklılıklar üzerinden bizi bölebileceğini zannedenlere, ‘Söz konusu vatan olunca biz tek vücut oluruz’ mesajı verdi. Öylesine bir duygu yoğunluğu yaşadım ki, bu işaretlerle alandakilerle hissiyatımı paylaşmak istedim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı