REKLAMI GEÇ

Tin’den süt üreticilerine 5,5 milyon TL ödeme müjdesi

Tin’den süt üreticilerine 5,5 milyon TL ödeme müjdesi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, süt üreticilerine kasım ve aralık aylarına ait 5 milyon 589 bin liralık destekleme ödemesinin hesaplara aktarıldığını, paranın yarından (cumartesi) itibaren çekilebileceğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2016 Cuma, 11:50

Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam ziyaretinde, AK Parti İlçe Başkanı İdris Oktay, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ilçe yöneticileri ve partililerle bir araya geldi. Acıpayam’ın beklediği hizmetlerin gerçekleşmesi için çabalarını kesintisiz süreceğini vurgulayan Tin, “Biz bu memleketin evladıyız. Acıpayam’a hizmet etmek, Denizli’nin dört bir köşesine yatırımları ulaştırmak bizim öncelikli görevimiz. Milletvekili olarak halkımızın bize yüklediği sorumluluğu en iyi şekilde taşımanın gayretindeyiz” dedi.

denizli-ak-parti-milletvekili-sahin-tin-sut-uretimi-1

Süt üreticilerini sevindiren bir açıklamayı da yapan Tin, “2015 yılı son dönemine ait 16 bin 198 süt üreticimize ürettikleri 63 milyon 398 bin litre çiğ süt için 5 Milyon 589 Bin 695 lira destekleme ödemesi yapılmaktadır. Üreticilerimiz cumartesi günü itibariyle Ziraat Bankasındaki hesaplarına aktarılan ödemeleri alabilecekler. Bu ödemeyle birlikte Denizli ilimizde sadece çiğ süt desteklemesi için 2015 yılında toplamda 28 milyon 398 bin 614 lira ödeme yapılmış olacaktır. Süt üreticilerimizin son dönemlerde yaşadığı sıkıntıya bu ödemenin kısmen destek olacağını düşünüyor, üreticilerimize bu desteklemenin önemli ölçüde katkı vereceğini değerlendiriyorum. İlimiz üreticilerini güçlü kılmak adına Aile ve Sosyal Politikalar Başkanımız Sema Ramazanoğlu, önceki dönemler Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve Milletvekilimiz Cahit Özkan ile birlikte üzerimize düşeni fazlasıyla hep birlikte yapmaya devam edeceğiz” dedi.

denizli-ak-parti-milletvekili-sahin-tin-sut-uretimi-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı