REKLAMI GEÇ

Türkiye zaferini Çınar’da kutladılar

Türkiye zaferini Çınar’da kutladılar

AK Partililer, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını Çınar Meydanı’nda kutladı. Çınar Meydanı’ndaki kutlama programı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bazı ilçe belediye başkanları, AK Parti Denizli Millettekileri ile il ve ilçe başkanlarının zeybek şov ile son buldu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2014 Pazar, 22:54

Ak Partililer, Recep Tayyip Erdoğan’ın 12’nci Cumhurbaşkanı seçilmesini Çınar’da kutladı. Merkezefendi İlçesi’nin Delikliçınar Meydanı’nda toplanan çok sayıda partili saatlerce zaferi kutladı.

Çınar Meydanı’ndaki kutlamaya, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Avni Örki, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile il ve ilçe başkanları katıldı.

Çınar meydanında toplanan kalabalığa hitaben konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Recep Tayyip Erdoğan’ı destek çıkan Denizlileri teşekkür etti. 12 Yılda Türkiye’nin çağ atladığını vurgulayan Zolan, “12 yıl önce Türkiye’nin güvenerek seçtiği uzun adamı Çankaya Köşküne gönderdik. Oy veren vermeyen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Nurcan Dalbudak ise konuşmasında, muhalefetin 30 Mart yerel seçimlerinde gidecek dediği Recep Tayyip Erdoğan’ı gönderdiklerini ama Köşke gönderdiklerini vurgu yaparak, “Umarım bazı kesimler dersini almıştır” diye konuştu.
denizli-ak-parti-kutlama-anons

Nurcan Dalbudak’ın konuşmasının ardından sırayla Milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ile İl Başkanı Avni Örki birer konuşma yaptı.

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 11 Ağustos 2014, 15:40

akp il başkanı da var aralarında. galiba son zeybeğini oylamış olacak :)Zira seçimin hesabını benden sormayacaklar ondan soracaklar…

Aykut   -  Bağlantı 11 Ağustos 2014, 11:39

Bir ilin üst yöneticilerinin bu şekilde sahneye geçipte oyun oynamaları bana çok abes geliyor.Bu şekilde yöneticilerin bu şekilde cıvık hareketler çok abes.Biri ülke genelinde seçim kazanıyor. Onlar oyun oynuyor. Sen kazanmadın ki. Erdoğan kazanmış, İhsanoğlu kazanmış, Ahmet kazanmış, Mehmet kazanmış bana ne…..

hasan   -  Bağlantı 11 Ağustos 2014, 10:22

allah akıl fikir versin bunlara.

MURAT   -  Bağlantı 11 Ağustos 2014, 09:00

bunlar neyin kutlamasını yapıyor allah aşkına:) denizlide hezimete uğramalarınımı:)

zafer   -  Bağlantı 11 Ağustos 2014, 00:32

Yahu, bunlar neyi kutluyorlar?! Denizli’de galip olan İhsanoğlu!.. Bu AKP zihniyetini anlayamadım gitti!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı