REKLAMI GEÇ

Türkşen: Cahit Özkan da araştırılsın

Türkşen: Cahit Özkan da araştırılsın

Balyoz Davası’nda tutuklanan ve görevden alınan Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen, “Bizim cezaevine girmemiz için kendini yırttı, paraladı” dediği AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın araştırılmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2016 Cumartesi, 12:12

CNN Türk’de Didem Arslan’ın moderatörlüğünü yaptığı “Türkiye’nin Gündemi” programına konuk olan Emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen, İstanbul Kısıklı’da konuşma yaparken ekrana getirilen AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ı görünce “Araştırılsın… Bizim cezaevine girmemiz için kendini yırttı, paraladı, o sayede milletvekili oldu” ifadesini kullandı.

“ZAFER KAZANMIŞ KOMUTAN EDASINDAYDI”
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve 15 Temmuz darbe girişiminin konuşulduğu program sırasında illerdeki demokrasi nöbetleri de ekrana taşındı. Bu sırada İstanbul Kısıklı’da yapılan canlı yayında AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ı konuşurken gören Türkşen, şöyle dedi:

“Cahit Özkan da sağolsun bizim cezaevine girmemiz için kendini yırtıp, o şekilde milletvekili oldu. Kendini paraladı adeta. Biz tutuklandığımız zaman zafer kazanmış komutan edasında mahkeme salonunu terk eden birisidir. Cezaevine girmemiz için çok uğraştı. O da bir araştırılırsa…”

Didem Arslan’ın “Zannediyorum ilerleyen günlerde konuğumuz olacak. Kendisiyle konuşuruz” diye araya girmesinin ardından konuşmasını sürdüren Türkşen, “Tam bir zafer kazanmış edasıyla 163 kişi tutuklandığında çayını karıştırarak büyük bir sadet içerisinde o salonu terk etti. Tespitte budur” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı