REKLAMI GEÇ

Uçak sefer saatleri yeniden düzenlendi

Uçak sefer saatleri yeniden düzenlendi

Türk Hava Yolları’nın yaz saati uygulaması gerekçesiyle uçuş saatlerinde yaptığı değişikliğe iş dünyasının verdiği tepki sonuç getirdi. Türk Hava Yolları Denizli kalkış ve iniş saatlerinde yeniden düzenleme yaptı, hem sanayicinin, hem de turizm amaçlı uçuşların rahat olacağı sabah ve akşam saatlerine alındı. İş dünyasını rahatlatan açıklamayı AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2016 Salı, 09:22

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli-İstanbul ve İstanbul-Denizli uçak sefer saatlerinin Denizli platformundan ve sanayicilerden gelen talep üzerine girişim başlattıklarını ve bunun olumlu sonuçlandırıldığını, sefer saatlerinin yeniden düzenlendiğini söyledi.

Denizli’nin üretim, ihracat ve turizm merkezi olduğunu belirten AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “İlimiz turizm değerleri bakımından da önemli bir yere sahip, böylesi güçlü bir potansiyeli olan bir şehrin taleplerine cevap bulmak elbette bizim önceliğimizdir. Sivil toplum kuruluşlarımızın, Odalarımızın ve İşadamları derneklerimizin ortak kuruluşu olan Denizli Platformumuzun, iş dünyamızın ve birçok vatandaşımızın talebi üzerine İstanbul Denizli ve Denizli İstanbul uçak seferlerinin tercih edilen saatlere göre seferlerinin düzenlenmesi hususunu gündemimize aldık. Uçuş saatlerinin uygun hale getirilmesi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu, önceki dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci, Milletvekilimiz Cahit Özkan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımızın Danışmanı hemşerimiz Saim İlçioğlu olmak üzere hep birlikte konuyu yakından takip ederek sonuçlanmasını sağladık” dedi.

YENİDEN DÜZENLENEN UÇAK SEFER SAATLERİ
Şahin Tin, Türk Hava Yolları Genel Müdürü ile yapılan görüşmeler sonunda yeniden düzenlenen sefer saatlerini de açıkladı. Tin, “Uçak sefer saatleri 25 Nisan 2016 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeniden tespit edildi. Buna göre, Atatürk Havalimanı’ndan sabah kalkış, 06.00, Denizli Çardak Havaalanı’na iniş 07.20, Atatürk Havalimanı’ndan kalkış 17.10, Denizli Çardak Havaalanı’na iniş 18.30 ve Denizli Çardak Havaalanı’ndan sabah kalkış 08.15, Atatürk Havalimanı’na iniş 09.20, Denizli Çardak Havaalanı’ndan akşam kalkış 19.25, Atatürk Havalimanı’na iniş 20.40 olarak düzenlenmiştir. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkış 16.25, Denizli Çardak Havaalanı’na iniş 17.25, Çardak Havaalanı’ndan kalkış 17.55, Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş 18.55 olarak Anadolu Jet uçuşları da devam edecek” dedi.

Belirlenen saatler ile günü birlik İstanbul ziyaretleri, ticari görüşmeler, iç ve dış dünyaya açılan kapı olan İstanbul’a ulaşımın daha kolay hale geleceğini ifade eden Tin, Denizli’de yaşanan sorunlara karşı duyarlı davranan oda ve derneklere de teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı