REKLAMI GEÇ

Uçar: Bu millet diz çökmez

Uçar: Bu millet diz çökmez

Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, 15 Temmuz darbe girişiminin milletin asaletini ve büyüklüğünü bir kere daha ispat ettiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2016 Çarşamba, 15:20

15 Temmuz darbe girişi ile ilgili açıklama yapan Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, tarih boyunca birçok savaşı, felaketi, ihaneti gören Türk milletinin hiçbir zaman aman dilemediğini ve diz çökmediğini söyledi.

Uçar, “İşte bu alçak darbe girişimini de milletimizin asil direnişi boşa çıkarmıştır. Hiçbir siyasi görüş ve inanç farkı gözetmeden devletinin ve milletinin yanında yer alan, meydanlarda el ele tutuşan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Bu millet tarih boyu birçok ihanet gördü. Hepsini atlattı. Ancak bugün karşı karşıya kaldığımız ihanet gibisi hiç görülmedi. Din adamı kılıklı, din devlet ve millet düşmanı haşaşiye inanan insanların neler yapabileceğini, ne kadar alçalabileceğini, ne kadar vahşileşebileceğini gördük. Hiç kimsenin şüphesi olmasın bu millet bu hainleri bu topraklarda barındırmayacaktır. İster devletin içinde gizlenenler isterse bunların sivil uzantıları hak ettiğini bulacak ihanetin bedelini ödeyecektir. Bu yapının yüce dinimiz İslam’la alakası yoktur. Amaçlarına ulaşabilmek için bu milletin inanç değerlerini istismar eden, kendilerini üstün ve kurtulmuş olarak gören ve Pensilvanya’daki şebekenin elebaşına iman etmekle, onun dinimize aykırı talimatlarına gözü kapalı uyarak cennete gireceklerine inanan bu yapı, bu vatanda kendine yer bulamayacak, kıyamete kadar vatan haini, din ve millet düşmanı damgasıyla rezil rüsva olacaklardır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı