REKLAMI GEÇ

Vekil Ök, DTO yönetimiyle buluştu

Vekil Ök, DTO yönetimiyle buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün ÖK, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2019 Çarşamba, 12:58

Samimi bir ortamda geçen buluşmada katılımcılara seslenen AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, kendisinin de içinden geldiği bu yapıyı en iyi anlayan isimlerden biri olduğuna inandığını vurguladı.

Denizli iş dünyasından gelen talep ve önerileri her zaman önemsediğini dile getiren Ök, elinden gelenin en iyisini yaparak talepleri karşılıksız bırakmamaya çalıştığını kaydetti.

Elektronik çek ve bono kanunu, gümrük kanunu, yargı reformu gibi konularda katılımcıları bilgilendiren Vekil Ök, “Denizli Ticaret Odası’nın içinden çıkan bir vekil olarak, 18 bin üyesiyle şehrimizin en dinamik sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ile bir arada bulunmak benim için her zaman güzel ve önemli. Sizlerle birlikte çalışırken de hep bu hissi yaşadım. Sorumluluklarını bilerek, Denizli’miz için özveri ile çalışan başkanımız Uğur Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Şimdi de aynı sorumluluk duygusuyla, Ankara’da yine şehrimiz ve ülkemiz için güzel işler yapmaya çalışıyorum. Yanımda sizlerin olduğunu bilmek de, bana ayrı bir güç veriyor. Bildiğiniz gibi, sizlere bir telefon kadar yakınım. Benimle ilgili bir konu olduğu zaman, hiç tereddüt etmeden bana ulaşabileceğinizi biliyorsunuz. Zaten her fırsatta sizlerden gelen talep ve önerileri, Başkanımız Erdoğan ile görüşüp, değerlendiriyoruz” dedi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası yönetimindeyken, Denizli iş dünyasını temsil etmek üzere TBMM’ye giden Denizli Milletvekili Nilgün Ök’e, çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı