REKLAMI GEÇ

Yemekler Milletvekili Ök’ten, çay ve çekirdek öğrencilerden

Yemekler Milletvekili Ök’ten, çay ve çekirdek öğrencilerden

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Pamukkale Üniversitesi’nde eğitim gören kız öğrenciler için kendi elleriyle yemek yaptı, öğrencileri evlerinde ziyaret etti. Gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Milletvekili Ök, “Gençlerin hayata bakış açıları ve fikirleri bizim için çok önemli. Onların evlerine misafir olup sohbet ettik. Onlar düşüncelerini söyledi ben de tecrübelerimi paylaştım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2021 Perşembe, 11:41

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, kendi elleriyle öğrenciler için yemek yaptı. Pamukkale Üniversitesi’nde öğrenim gören yerli ve yabancı kız öğrencilerin evine misafir olan Milletvekili Ök, öğrencilerle sofrada buluştu.

Yemek sonrası öğrencilerle çay içip sohbet eden Milletvekili Ök, tecrübelerini paylaştı, öğrencilerin fikirlerini dinledi.

Gençlerin hayata bakış açılarına ve fikirlerine önem verdiklerini dile getiren Milletvekili Ök, “Bugüne kadar her durumda gençlerimizin yanında olmaya çalıştık. Bu tür sohbet ortamlarında onlarla birlikte defalarca kez buluştuk. Şimdi de Pamukkale Üniversitesi’nde okuyan ve aralarında Etiyopya ve Yemenli kardeşlerimizin de olduğu şehir dışından gelen kız öğrencilerin evine misafir olduk. Bu öğrencilerin çoğunun Denizli’deki ilk yılı. Onlar için evimde yemek yapmıştım, yemekleri sofraya oturup beraber yedik. Yemek sonrası ise daha önce o yollardan geçen bir ablaları olarak tecrübelerimi paylaştım. Hayata bakış açıları farlı olabiliyor, gençlerimizden farklı fikirler çıkabiliyor. Biz gençlerin fikirlerine her zaman önem veriyoruz, onların hayata bakış açılarını bilmek istiyoruz. Onların düşüncelerini öğrenmek istiyoruz.  Ben onlarla bir arada olmaktan çok mutlu oldum, onlar da mutlu olduklarını diye getirdi. Bu öğrenciler, üniversite bünyesindeki birçok topluluğa üye öğrenciler. Toplulukla birlikte uluslararası yemek günü etkinliği düzenleyecekler. Yemek günü etkinliğinde ve farklı etkinliklerle gençlerimizle beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.

https://twitter.com/Nilgun_OK/status/1475543798461743120

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı