REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Diyalog, miyalog yok

Zeybekci: Diyalog, miyalog yok

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı. Terörün bu ülkenin gündeminden en kısa sürede çıkacağını, kardeşi kardeşe düşürmeye çalışanların Kürt’ün de düşmanı olduğunu söyleyen Zeybekci, eli kanlı, ruhu vicdanı ve aklı satılmış olarak nitelendirdiği ‘hainlerin’ temizleneceğini ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2016 Pazar, 11:00

RAMAZAN ÇETİN/DHA

Ekomoni Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli ziyareti kapsamında partisinin İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı. Türkiye gündemini ve terör olaylarını değerlendiren Bakan Zeybekci, maddi manevi ne pahasını olursa olsun terörü bitireceklerini ve ülkeyi böldürtmeyeceklerini belirtti.

Zeybekci, “Birileri çıkıyor Türkiye içinden ve dışından ‘diyalog’ diyor. Diyalog, miyalog yok kardeşim, o silah ellerinde olduğu sürece, kökü kazınıncaya kadar, diplerine kezzap dökülünceye kadar devam edecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hep beraber temizleyeceğiz” dedi.

HDP’li milletvekillerinin çatışma bölgelerinde gezileri sırasında tepki göstermelerini de değinen Bakan Zeybekci, “Görüyorum böyle yüreğim soğuyor. Allah şahittir, o diyorum ağzına sağlık aslanım diyorum. Gidiyorlar, Diyarbakır Sur’da şurada burada benim Kürt kardeşimden cevabını alıyorlar ‘Ne yüzle geliyorsun hain’ diyorlar ya yüreğim soğuyor, oh diyorum. İnşallah onlar mahkemelerde memleketin huzurunda, memleketin adaletine teslim olacak. Hesabını verecekler” diye konuştu.

YIL SONU REFERANDUM AÇIKLAMASI
Yıl sonuna doğru sandığın referandum için geleceğini belirten Zeybekci, “Biz bakan olduk, 4 tane seçim yaptık. Arka arkaya Cumhurbaşkanlığı seçimi, belediye seçimleri, 7 Haziran, 1 Kasım seçimleriyle beraber. Gençlere söylüyorum, bundan sonra hükümetler bu kadar hızlı değişmez. 65. Hükümet inşallah 3 yıl sürsün. Bu yaz sıcak geçer, yıl sonuna doğru da sandık önünüze gelirse ki, referandum içindir. Gelirse de gümbür gümbür bu ülkede milletin dediği olur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı