REKLAMI GEÇ

Bu paylaşım günün konusu oldu

Bu paylaşım günün konusu oldu

Sosyal medya fenomenleri üşenmedi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin dolar kurundaki her sert yükselişin ardından yaptığı açıklamaları bir araya getirdi. Bakan Zeybekci’nin “Dokunmamak lazım videosu, sosyal medyada günün konusu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2018 Cuma, 09:54

Dolar aylar sonra yeniden tırmanışa geçti, gözler ekonominin zirvesindeki isimlere çevrildi. Bunlardan biri de Ekonomi Bakanlığı koltuğunda uzun süredir oturan Denizlili siyaset adamı Nihat Zeybekci oldu. Bakan Zeybekci, dolardaki yükselişin spekülatif olduğunun altını çizerken, piyasaların kuru kendi kendine normal seviyelerine geri çekebilecek yapıda olduğunu söyledi ve ekledi “Dokunmamak lazım”

Dolardaki her sert yükselişin ardından benzer açıklamalar yapan Bakan Zeybekci’nin bu açıklamaları sosyal medya fenomenleri tarafından birleştirilip paylaşıldı. Doların 2.32’ye çıktığı sert yükselişinden bu yana Bakan Zeybekci’nin yaptığı 8 ayrı açıklamayı birleştirerek sosyal medyada paylaşan fenomenlerin bu paylaşımı günün konusu oldu.

Zeybekci hemen hemen her açıklamasında, doların yükselişini spekülatif bir müdahale olarak değerlendirirken, piyasaların bu çıkışı kendiliğince absorbe edeceğine vurgu yapıyor ve o alışıldık sözleri sıralıyor. “Dokunmamak lazım, müdahale etmemek lazım” sözleri, peşi sıra dinlenince ekonomide diken üstünde geçen bu içinde olduğumuz süreçte gülümsetiyor.

Yorumlar

cem   -  Bağlantı 13 Nisan 2018, 12:03

sene 2019 dolar 5 try, sene 2020 dolar 10 try, kur spekulatif artik 5 tl ile kolyeler yapilip satilir venezuela gibi.. hayirlisi

eren20   -  Bağlantı 13 Nisan 2018, 11:40

Ne yazık ki ilginç bir şekilde DOLAR çıktığı seviyelerden inmiyor.Olan gariban vatandaşa oluyor.Mazot,benzin almış başını gitmiş.Sıkıntı yok Ekonomi büyüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı