REKLAMI GEÇ

Zeybekci geldi, Ramazanoğlu gitti

Zeybekci geldi, Ramazanoğlu gitti

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, altı aylık aranın ardından yeniden kabinede. AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’nde Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) dışında kalarak hayal kırıklığı yaşayan Zeybekci, 65. hükümette Ekonomi Bakanı olarak görev aldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ise, kabine dışında kalan isim oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2016 Salı, 11:34

AK Parti’nin yeni Genel Başkanı Binali Yıldırım başkanlığında 65. hükümet kuruldu. Denizlililerin merakla beklediği ise kabinede Sema Ramazanoğlu mu Nihat Zeybekci mi yer alacak sorusunun yanıtıydı. Kabinenin açıklanmasıyla birlikte, hafta sonunda yapılan olağanüstü kongrede üzülen Zeybekci’nin yüzü bu kez güldü.

1 Kasım seçiminden sonra Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki Bakanlar Kurulu’na giremeyen Zeybekci, kabineye eski görevini geri alarak, yani Ekonomi Bakanı olarak geri döndü ve kırmızı plakaya yeniden kavuştu.

denizli-sema-ramazanoglu-mkyk-da-yok-anons

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ise, altı ay süren bakanlığın ardından kabine dışında kaldı. Ramazanoğlu, özellikle Ensar Vakfı’ndaki 45 çocuğun tecavüze uğradığı olayla ilgili yaptığı “Bu olay bizim hizmetleriyle her zaman gurur duyduğumuz vakıfla ilişkilendirilmek istendi ki bu vakfımızda bir süre görev yapmış onun da ne kadar olduğunu vakıf çalışanları açıkladı. Her zaman kötü niyetli insanlar, bazı işleri suistimal eden insanlar olabiliyor. Bu, bir kere rastlanmış olması, hizmetleriyle ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz. Biz Ensar Vakfını da tanıyoruz, hizmetlerini de takdir ediyoruz” sözleri günlerce tartışılmıştı.

denizli-ak-parti-milletvekili-sema-ramazanoglu-a-takiminda-kalacak-mı-anons

Yorumlar

Misafir   -  Bağlantı 24 Mayıs 2016, 12:02

İyi olmuş.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı