REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den yalı haberlerine ‘ihtiyaç’ açıklaması

Zeybekci’den yalı haberlerine ‘ihtiyaç’ açıklaması

İstanbul Sarıyer’de 11 milyon liraya 5 katlı yalı satın alan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, konuyla ilgili haberlere twiter üzerinden cevap verdi. Bakan Zeybekci, “Şirketlerin birçok şehirde faaliyetlerinde kullandıkları fabrika, depo, yönetim binası, temsilcilik,şube gibi mülklerinin olması ihtiyaçtır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2015 Cuma, 16:00

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin İstanbul’da Boğaza nazır satın aldığı 5 katlı yalı, ulusal ve yerel medyada yankı buldu. “Yırtık donlu Nihat Boğaz’da yalı satın aldı” başlıklarıyla veriler haberlere twiter üzerinden art arda attığı twetlerle yanıt veren Bakan Zeybekci, “Efendilerinin gece pislik silmek için kullandıkları paçavralarla, yalayıcılarının ürettiği şerefsiz yalanlara cevap vermek bize yakışmaz ama. Ama samimi vatandaşlarımızın tereddütleri için söylüyorum hayatımda vergisi verilmemiş helal olmayan zerre işimiz, nefesimiz olmadı” dedi.

Bakan Zeybekci ayrıca twiterdan“2002 de ilk 1000 de yer alan, doğrudan 970, dolaylı 2000’in üzerinde çalışan kardeşimizin olduğu şirketlerde ortaklığım var. 1994 yılından bu yana şahsi ve şirketlerimiz 10’larca defa vergi sıralamasında il 3 de yer aldı. 1000’lerce yavrumuza burs verdi. 2004 Mart’dan bu yana şirketlerin hiç birisinde yönetim kurulu üyeliğim veya başkanlığı görevim yoktur. Şirketlerin birçok şehirde faaliyetlerinde kullandıkları fabrika, depo, yönetim binası, temsilcilik, şube gibi mülklerinin olması ihtiyaçtır. Bu ahlaksız haberleri 4-5 Haziran’da ve hatta yıllardan beri yapanlar şimdi efendilerinin talimatıyla zamanın önemine binaen tekrarlıyorlar” diye yazdı.

Yorumlar

OZKAN   -  Bağlantı 16 Eylül 2015, 15:06

KEŞKE BİZİM DONDA YIRTIK OLSAYMIŞ.

donsuz   -  Bağlantı 8 Ağustos 2015, 15:05

para var imkan var…

bilgehan   -  Bağlantı 8 Ağustos 2015, 10:38

şimdi bu yalıyı depo olarak mı kullacak mış yırtık donlu beyfendi?

Özel   -  Bağlantı 7 Ağustos 2015, 18:13

1980’lerde oturduğu evinin kirasını ödeyemeyen birisi son yıllarda açıklanamayan bir şekilde milyonlarca TL. harcayarak mal mülk alıyorsa bunu fakir halkın sorma hakkı vardır diye düşünüyorum.

Berke   -  Bağlantı 7 Ağustos 2015, 17:18

Her yapılan iş vergisi verilerek helal niteliği kazanmaz önemli olan o işe nasıl ve hangi şartlarda dahil olduğunuzdur.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 7 Ağustos 2015, 16:39

Cehennemde o paralarla yanacaksınız…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı