REKLAMI GEÇ

Zolan: Kayıp yılları telafi ediyoruz

Zolan: Kayıp yılları telafi ediyoruz

Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, geride kalan 10 yılda çok sayıda hizmeti gerçekleştirdiklerini, ancak dünya kenti bir Denizli için daha yapılacak çok işin olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 23 Şubat 2014 Pazar, 14:06

Başkan Osman Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı tarafından Alparslan mahallesinde düzenlenen tanışma ve kaynaşma toplantısına katıldı. Yaptığı konuşmada, belediye hizmetlerini anlatan Zolan, yarının bugünden daha güzel olması için gayretlerinin devam ettiğini vurguladı.

Denizli’yi bugünkü haline el ele vererek getirdiklerini ifade eden Zolan, “Sizlerin duası bizlere her zaman güç verdi. Denizli’mize baktığımızda her yönüyle daha güzele gittiğini görüyoruz. Biz gece gündüz, 24 saat Denizli sevdamızla, sizlere olan sevgimizle, çocuklara olan sevgimizle, geleceğe olan inancımız ve güvencimizle hizmet ettik. Şükürler olsun ki Denizli’nin hak ettiği hizmetleri birlikte başardık. İnşallah yeni dönemde, yeni başlangıçta Denizli’mizin arzu ettiği diğer projelere de birlikte imza atacağız” dedi.

Büyükşehirle birlikte Merkezefendi’de de hizmetlerin katlanarak artacağını kaydeden Zolan, “Bir taraftan Muhammet Subaşıoğlu kardeşimiz, diğer taraftan da bizler hizmet edeceğiz. Sizleri iki koldan kucaklayacağız. Nasıl ki bugün dünden daha güzelse, yarın da bugünden daha güzel olacak. Çünkü biz sizleri seviyoruz. Çünkü biz sizleri kardeşimiz olarak görüyoruz. Çocuklarımızı kendi çocuğumuz gibi seviyoruz” diye konuştu.

Denizli’nin kaybettiği dönemleri her yıl 10 yıllık iş yaparak telafi ettiklerini, ancak işlerinin bitmediğini söyleyen Zolan, “Daha yapacak çok işimiz var. Denizli’yi dünya kenti yapıncaya kadar, dünyada ‘kent’ dendiğinde Denizli’nin adı geçinceye kadar inşallah el ele, gece gündüz yine birlikte çalışacağız. Durmak yok yola devam” diyerek, sözlerini bitirdi.
.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı