REKLAMI GEÇ

Zolan’ın evinde üyelik güncellemesi

Zolan’ın evinde üyelik güncellemesi

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, üye güncelleme ziyaretleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşini evinde ziyaret etti ve üyelik kayıtlarını yeniledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2016 Cuma, 13:51

Osman Zolan’ın Gerzele Mahallesi’ndeki evinde gerçekleşen ziyarete Kadın Kolları Başkanı Adalet Gökçe, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Güleç ve ilçe teşkilatı da katıldı.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın evinde yaptığı konuşmada, “Biz büyük bir aileyiz. Tek derdimiz milletimize hizmet edebilmek ve hayır dualarını almaktır. Bunun için gece gündüz demeden teşkilat çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ dedi.

300 bin üye hedefi doğrultusunda çalışmaları sürdürdüklerini dile getiren Güngör, “Her gün ayrı bölgede çeşitli ziyaretlerle üye kayıtlarımızı yapıyor, vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Birlik-beraberliğimiz sürdüğü müddetçe üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir problem yok” diye konuştu.

Başkan Osman Zolan ise, ev ziyareti için Merkezefendi teşkilatına teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Zolan, “Her zaman yanınızdayım. Yücel Güngör ve teşkilatın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Gençliğinizin, azminizin ve inancınızın başaramayacağı hiçbir şey yok. Ak Parti teşkilatı sizin gibi çalışkan neferler yetiştirdiği sürece daima büyüyerek 2023 hedeflerine emin adımlarla gidecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı