REKLAMI GEÇ

ADALET YÜRÜYÜŞÜNE DENİZLİ ÖRGÜTÜNDEN TAM DESTEK

ADALET YÜRÜYÜŞÜNE DENİZLİ ÖRGÜTÜNDEN TAM DESTEK

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı ‘Adalet’ yürüyüşüne Denizli’den de katılımlar oluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2017 Perşembe, 09:48

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması sonrası Ankara’dan başlattığı ‘Adalet’ yürüyüşüne, partinin Türkiye’deki tüm teşkilatlarından olduğu gibi Denizli’den de katılımlar gerçekleşiyor.

İlk etapta İstanbul’a kadar yürüme kararı alan Kılıçdaroğlu’nu yol boyunca sevgi gösterileri karşılayan vatandaşlar bu yürüyüşte CHP liderini yalnız bırakmıyor.

CHP Denizli örgütü de adalet arayışına kayıtsız kalmayan teşkilatlardan biri olarak dikkat çekiyor. Yürüyüşün ilk günlerinde CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, Kılıçdaroğlu’na destek olmuş ve ekibi ile birlikte adalet yürüyüşündeki yerini almıştı.

Sadece ‘adalet’ için yürüdüklerini, söyleyen Sancar yürüyüş sırasında sosyal medya takipçilerine “Herkese eşit adalet için yürüdük. Mağdura adalet için yürüdük. Milletimizin ve memleketimizin huzuru ve adaleti için yürüdük” diye seslenmişti.

Denizli’de de adalet yürüyüşü organize eden Sancar partililerle birlikte il binasından Demokrasi Meydanı’na kadar coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirmiş, etkinliği başta Bayramyeri olmak üzere kentin çeşitli noktalarında sürdürmüştü.

SANCAR: BU YÜRÜYÜŞ TÜM TÜRKİYE’Yİ KAPSIYOR
Adelet yürüyüşünü denizlihaber.com’a değerlendiren CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, “Bu onurlu, adalet ve demokrasi yürüyüşüne gönülden katıldığımız için ilk günde genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olmak istedik. İlk gün kendisi ile birlikte 20 kilometre yol yürüdük.

Sayın genel başkanın başlattığı yürüyüş kişileri ve kurumları değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin tamamını kapsamaktadır. Tamamı adına yapılan bir hak arayışıdır. Bu sebeple çok ulvi ve çok önemlidir. Bütün milletimizin gösterdiği katkı, her düşünceden her fikirden insanların bu yürüyüşe katılma istekleri ve arzuları, sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun haklılığını ortaya koymuştur. Bu yürüyüş ile dilerim ülkemizdeki hak mağdurları, adalet mağdurları  mağduriyetlerinden kurtulur; 7 yaşındaki çocuktan 77 yaşındaki nineye kadar herkes ülkemizde hak ve adalete inanır” diye konuştu.

YÜRÜYÜŞE KATILAN DENİZLİLİ SİYASİLER
CHP Denizli milletvekilleri Kazım Arslan ve Melike Basmacı da adalet yürüyüşüne katılan Denizlili siyasetçiler oldu. CHP PM Üyesi ve Denizli eski milletvekili Gülizar Biçer Karaca da Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren isimler arasında yer aldı.

Denizli teşkilatından son olarak İl eski Başkanı Nuri Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyesi Bilal Duran adalet yürüyüşüne katılan isimler oldu.  Bugünkü yürüyüşte yer alan ikili Düzce’ye bağlı Gümüşova’daki başlangıç noktasından Hendek’e kadar 20 kilometrelik bir yolda Kılıçdaroğlu’na eşlik etmeyi planlıyor.

Yaklaşık 15 bin kişi ile birlikte yürüdüklerini belirten Çavuşoğlu, “Vatandaşların ilgisi güzel. Provokasyon yapanlara karşılık sadece alkışlarla karşılık veriyoruz. Hiçbir taşkınlık, olumsuzluk yaşanmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu yürüyüş Türkiye’nin geleceği için” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı