REKLAMI GEÇ

Aday adaylarının geçit töreni

Aday adaylarının geçit töreni

Genel seçime 7 ay kala milletvekilliğine soyunanlar meydanlara indi. CHP’de de aday adayları ziyaretlerini sürdürürken, Buldan’daki satranç turnuvası ödül töreni geçit törenine dönüştü.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2014 Pazartesi, 10:44

Buldan Belediyesi’nin düzenlediği Türkiye Satranç Şampiyonası’nın ödül töreni, CHP’li milletvekili aday adaylarının geçit törenine dönüştü. 1-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ve uluslararası başarılara sahip 14 sporcunun katıldığı satranç turnuvasının ödül töreni, Buldan Belediyesi Belküm Tesisleri’nde yapıldı.

Tören, CHP’den milletvekili olma hesapları yapan aday adaylarının da geçit törenine dönüştü. Her biri yanında iki ya da üç kişiyle ilçeye gelen aday adayları, ilçe ziyaretinin ardından tören alanında yerlerini aldı. CHP’den milletvekilliği için aday adaylığında ismi geçen Mehmet Ali Orpak, Kazım Arslan, Özgür Savaş Bayer, Yıldırım Aycan, Gülizar Biçer Karaca, Özgül Okutan Küçükarslan, törene katılanlara “buradayız” mesajını verdi.

Ödül töreninde “aday adaylarının geçit töreni” yorumlarının da yapılmasına neden olan bu görüntü, CHP’de gelecek düşünenleri de bir araya toplamış oldu.

Yorumlar

haydar   -  Bağlantı 17 Kasım 2014, 18:59

hah valla Denizlihaber madeni bulmuş. işte CHP’nin sorunu bu gardaşım… metrekareye düşen vekil adayı, metrekareye düşen seçmenden çok,(bu sözüm de siyaset dünyasına benden hedaye olsun) kim çalışacak burada, herkes patron, işçi yok abey. selam.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı