REKLAMI GEÇ

Akbaba: “Korkmayacağız, yılmayacağız”

Akbaba: “Korkmayacağız, yılmayacağız”

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Muammer Aksoy’un 30 yıl önce evinin önünde hain bir pusu ile öldürüldüğünü belirterek, “Korkmadan, yılmadan, sinmeden mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ocak 2020 Perşembe, 11:51

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba Prof. Dr. Muammer Aksoy’un katledilişinin 30. yıldönümü ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Mahir Akbaba açıklamasında, “Ankara Baro Başkanı, Türk Hukuk Kurumu Başkanı, CHP Parti Meclisi üyesi, CHP İstanbul Milletvekili, ADD Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Muammer Aksoy’u ölümünün 30. yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti emperyalizmin kıskacı arasındayken tam bağımsızlık ve laiklik mücadelesi veren Muammer Aksoy, evinin önünde hain bir pusuyla kurşunlanarak hayata gözlerini yumdu. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak emperyalizme karşı mücadelede en ön safta; Kuva-yı Milliye ruhuyla direnmeye devam edeceğiz. Korkmadan, yılmadan ve sinmeden tam bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni yeniden kazanmak için; mücadelede Kubilaylar, Denizler, Kışlalılar, Üçoklar, Mumcular ve Aksoylar gibi her daim gerici zihniyete karşı ilerici ve Türkiye’nin birleştirici gücü olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı