REKLAMI GEÇ

Arslan: Atamızın resmini kimse indiremez

Arslan: Atamızın resmini kimse indiremez

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, bir süredir gündemi meşgul eden “CHP’li bir milletvekili tarafından Atatürk resminin indirildiği” yönündeki iddialara ilişkin değerlendirme yaptı. İsmin henüz tespit edilemediğini belirten Arslan,. “Kimse Atatürk resmini indiremez. Varsa böyle bir eylem, parti kurulları tarafından tespit edilip, cezalandırılacaktır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2016 Çarşamba, 14:30

CHP’li bir milletvekilinin odasındaki Atatürk resmini indirdiği ve çöpe attığı yönündeki iddialar hem Türkiye’nin, hem de CHP’nin gündemindeki yerini koruyor.

İddialara sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla katılan CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, böyle bir şeyin mümkün olmayacağını, eğer var ise de partinin yetkili organlarının bunu ortaya çıkararak, sorumlunun cezalandırılmasını sağlayacağını söyledi.

“Atamızın resmini kimse indiremez” diyen Kazım Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Son günlerde CHP vekillerinden bir arkadaşın, odasındaki Atatürk resmini yerinden indirdiğine ilişkin haberlerin dolaştığını, bunun kimin yaptığı konusunda bir açıklamanın olmadığını görüyorum. CHP’den milletvekili seçilmiş olan bir kişinin, CHP’nin ilk Genel Başkanı, ülkemizin kurtuluşunu ve TC’nin kuruluşunu gerçekleştirmiş olan, her şeyimizi ona borçlu olduğumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini yerinden indirmeye hiç kimsenin cesaret edemeyeceğini, edeninde tespit edilmesi halinde gerekli cezanın verileceğini açıklıkla belirtmek isterim. Bununla ilgili gerekli araştırmalar ve varsa ismin tespiti doğrultusunda hem genel merkezimiz ve hem de meclis grubumuz gerekli araştırmayı yapmaktadır. Böyle bir yanlışın yapılabileceğini düşünmek bile istemiyorum. Gerçekten böyle bir yanlışı yapan bir arkadaşımız olmuşsa, ismininde tespiti halinde, parti yetkili kurullarınca hakkında gerekli tahkikat yapılarak, işlem ve eylem sabitse gerekli ceza mutlaka verilecektir. Hiç kimsenin bundan kuşkusu olmasın. CHP Olarak Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda, onun devrim ve ilkeleri çerçevesinde çalışmalarımızı ve mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu haberlere ilgisiz değiliz. Atamızın mirasını her alanda sahipleneceğiz, ona bir şey söyletmeyiz, minnetimizi, sevgimizi ve saygımızı her şekilde sürdüreceğiz.” dedi.

Birkaç isim üzerinde durulduğu, ancak onların da inkar ettiğini anlatan Arslan, “İsmi biz de bilmiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı