REKLAMI GEÇ

Arslan: Emeğiyle geçinenler fakirleşiyor

Arslan: Emeğiyle geçinenler fakirleşiyor

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, emeğin en yüce değer olduğunu, ancak emeğiyle geçinenlerin her geçen gün daha da fakirleştiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 8 Mart 2014 Cumartesi, 09:55

Seçim çalışmaları kapsamında fabrika ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelen CHP’li Kazım Arslan,  Denizli’nin ekonomisinin eskisi kadar güçlü olmadığını ve işsizliğin arttığını, AK Parti döneminde 34 fabrika kapandığını belirtti.

İktidarın genel ve yereldeki politikalarını eleştiren Arslan, “Parklar, bahçeler yaptılar ama millette o parklara bahçelere gidecek hal bırakmadılar. Makyajla belediyecilik olmaz. Belediyecilik halka çalışarak olur, yandaşa çalışarak, yandaş firmalara ihaleler vererek olmaz. Biz halka çalışacağız. Denizli’yi eskisinden bile daha güçlü bir hale getireceğiz” dedi.
CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arslan, CHP’nin fabrikalar kuran, kalkınmacı ve sosyal adaletçi anlayışı ile herkesin kazandığı, halkı zengin Denizli’yi kuracaklarını, 1 Nisan’dan sonra vatandaşa zorlanmadan doğal gaza geçebilme imkanları sağlayacaklarını kaydetti.

Doğal gazın geçmediği bölgelerde ise kaliteli kömür dağıtacaklarını ve hava kirliliğini çözeceklerini ifade eden Arslan, alzheimer merkezleri ve ücretsiz kreşler açacaklarını, ihtiyaç duyan her öğrenciye burs sağlayacaklarını, sosyal bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceklerini dile getirdi.

Seçildiğinde herkesin başkanı olacağını söyleyen Kazım Arslan, “Kendi imkânlarımızla Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi’ni yaptırdık. 100 arkadaşımla birlikte kurduğumuz vakıfla da öğrenciler okutuyoruz. Allah nasip etti camii de yaptırdık. Sizin hayır duanız bana yeter. Daha iyilerini daha güzellerini daha büyük hizmetleri de yine sizin desteklerinizle yapabiliriz” diye konuştu.

arslan-ic

DENİZLİ PROTOKOLÜNE ELEŞTİRİ
Öte yandan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Denizli Kadın Platformu ve Denizli Kadın Kent Konseyi’nce düzenlenen etkinliğe katılan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, törene protokolden katılım olmamasını eleştirdi. Arslan, “Denizli’nin can damarı olan tekstil sanayine can veren kadınlarımızı bugün hatırlamayanlar, dün onların emeğinin ürünü olan bornozları giyip poz veriyorlardı. Ürüne değer verip üretene, emekçiye değer vermemek, mala metaya değer vermek ancak bu zihniyete yakışır. AKP seçim zamanında kadınları oy deposu olarak görmekte ve onları oy avcılığı yapmak için sokaklara sürmektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı