REKLAMI GEÇ

Arslan: Yüreğimizdeki yara kapanmayacak

Arslan: Yüreğimizdeki yara kapanmayacak

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, iki spolisin bölücü örgüt tarafından şehit edilmesinin yüreklerde açtığı yaranın hiç kapanmayacağını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2015 Perşembe, 10:33

CHP Milletvekili Kazım Arslan, Suruç’ta 32 kişinin canlı bomba tarafından katledilmesini, Adıyaman’da bir askerin, Ceylanpınar’da iki polisin bölücü terör örgütünce şehit edilmesini kınayan açıklamasında, “Şiddetin olmadığı, barışın ve özgürlüklerin rahatça kullanıldığı bir Türkiye özlemini duyduğumuz ve bu yönde mücadele verdiğimiz günlerde, ülkemizde yine belli odakların ve terör örgütlerinin insan yaşamını hiçe sayan eylemleri ile katliamları devam etmekte, bu odaklar ve terör örgütleri ülkemizi karanlığa sürüklemeye çalışmaktadırlar” ifadelerini kullandı.

Terör saldırısında yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Arslan, “Barışla ve demokrasiyle hiçbir ilgisi olmayan, vatandaşlarımızın yaşam hakkını yok eden PKK terör örgütünün gerçek yüzünü bir kez daha gösteren bu saldırının yüreğimizde açtığı yara hiç kapanmayacak ve birliğimizi bozamayacaktır. Terörün kaynağı kim ve ne olursa olsun, hangi parti ya da devletin gölgesinde yükselirse yükselsin, zarar verdiği adres insandır ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdır. Topraklarımıza gerçek barışı, adaleti ve demokrasiyi getirmeye çalışan bizlerin çabasını yok etmeye adanmış olan PKK örgütünün eylemlerini bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı