REKLAMI GEÇ

Ataman yeşil siyahlı ekibi yalnız bırakmadı

Ataman yeşil siyahlı ekibi yalnız bırakmadı

Denizlispor-Gaziantepspor maçını Denizlispor taraftarıyla birlikte Atatürk Stadı’nda izleyen Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, yeşil siyahlı ekibi yalnız bırakmadı.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

Maçtan önce ve sonra yerel televizyonların yayınlarına konuk olan Ataman, Denizlispor’un iyi bir yönetim, iyi bir teknik ekip ve oldukça iyi bir futbolcu kadrosuna sahip olduğunu söyledi. Denizli Belediyesi’nin, sahip olduğu tüm imkânlar ile Denizlispor’un yanında olması gerektiğini söyleyen Ataman, sporla ilgili projelerini de anlattı. Mesut Bakkal ile birlikte yakalanan güzel gelişmelerin devam edeceğine inandığını belirten Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, gelecek haftalarda da alınacak güzel sonuçlar ile birlikte, Denizli’nin markası olan Denizlispor’un, lig puan cetvelinde hak ettiği yere geleceğini vurguladı.

Ataman, sözlerine şöyle devam etti: “Yeni stadyumun, imar planı ve coğrafi koşullar dikkate alınarak, uygun bir bölgede yeniden yapılması gerekiyor. 2016 yılında ülkemizde yapılması planlanan Avrupa Futbol şampiyonasının bir ayağını Denizli’de gerçekleştirebilmek için dünya standartlarında bir stadyumu Denizli’ye kazandıracağız. Göreve geldikten sonra bu düşüncemizi gerçekleştirip, mevcut stadyumu, amatör spor ve sporcuların emrine vermeyi düşünüyoruz. Denizli Belediyespor’un, Denizlispor için altyapı oluşturan önemli bir görevi var. Bu konuda da Belediyespor’a elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Dört ayrı bölgede daha kapalı spor salonu yapmak, semt sahalarını yaygınlaştırmak da projelerimizin bir başka bölümünü oluşturuyor. Denizli Belediyesi, sporun her alanında sporcularımıza her türlü desteği vererek, sporun topluma yayılmasını gerçekleştirecek”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı